Nem volna meglepő, ha a kormánypárt azokra a területekre helyezné a hangsúlyt, melyekből meglévő klientúrájával kicsatornázhatja a pénzt. Végre személyesen is találkozhattak a NATO-tagországok állam- és kormányfői Donald Trumppal, aki a szövetség új székháza 9/11-es emlékművének avatása címén vádbeszédhez, de legalábbis atyai fejmosáshoz hasonló stílusban igazította el őket a katonai ráfordításokról. Vagyis arról, hogy tartsák be a megállapodást, ami úgy szól: az észak-atlanti szervezethez tartozók bruttó hazai össztermékük (gdp) 2 százalékát költsék védelemre, ezzel minden reálisan elvárhatót megtéve a saját és a kollektív biztonságért.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Valami nagyon mellément

Persze nincs kicsukva, hogy a derék szerző jobban ösmeri Őfeneségét

Azon túl, hogy számos népi legenda (abból a fajtából, amiknek a zömét ő maga terjeszti, vagy legalább is direkt fogalmaz félreérthetően) - melyek közül kétség kívül a legvadabb a oxfordi jogi diploma – kereng a köztudatban, még nagyobb számban ismertek olyan állítások, amiket valójában igazából semmi sem támaszt alá. Nekem az a gyanúm, hogy ezeket elsősorban a kitalálók/terjesztők híresztelik önigazolásként. Ennek legfrappánsabb példája a derék TGM azon vélekedése, hogy Őfenesége nem antiszemita.
Az mno.hu mai vezércikke a nagy találkozás – mint ismert „Végre személyesen is találkozhattak a NATO-tagországok állam- és kormányfői Donald Trumppal, aki a szövetség új székháza 9/11-es emlékművének avatása címén vádbeszédhez, de legalábbis atyai fejmosáshoz hasonló stílusban igazította el őket a katonai ráfordításokról. Vagyis arról, hogy tartsák be a megállapodást, ami úgy szól: az észak-atlanti szervezethez tartozók bruttó hazai össztermékük (gdp) 2 százalékát költsék védelemre, ezzel minden reálisan elvárhatót megtéve a saját és a kollektív biztonságért.” – aposztrofációjaként íródott.
A derék szerző egyenesen Őfenesége személyes attitűdjéről értekezett. Így ír: „Orbán a néphadseregben letöltött sorkatonai szolgálata során szerzett tapasztalattól, a tragikus ’nem akarok többé katonát látni’ mondatot idéző, liberális rendszerváltói attitűdtől átitatva mindig távolságtartóan, lenézően viselkedett a honvédséggel mint a ’kommunista erőszakszervezet’ örökösével és annak tagjaival szemben.”.
Nos azt kell mondjam, hogy ez még városi legendának is a legvadabbak közé tartozik, hisz sem ő maga sem pártja egyetlen alkalmat sem hagyott ki, hogy hangsúlyozza a sorkatonaság léleképítő, vagy ahogy ők fogalmaztak emberformáló voltát.
Azt persze nem lehet kicsukni, hogy a derék szerző tisztában van Őfernesége legbelsőbb vélekedésével, s az amit mutat az csak egy képmutatás! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.