Ahogy várható volt, keményre sikeredett Trump első európai útja. Olyannyira, hogy Merkel már távolodna Amerikától, és a NATO kilátásai is borúsak. Új helyzet van, itt az idő, hogy Európa összeszedje magát.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Köb Jani
Igazad van Bernike, politikai celebnek nem kell gyerek, mert csak politikus lenne az is, köztudott hogy a köz utálat a politikusok felé óriási.
RonaGyuri
Reménykedés vagy csak erőteljes önámítás

A derék MÍ mai vezércikke Merkel kancellár szavait ízlelgeti

Mint ismert a német kancellár valami olyasmit mondott (a derék MTI fordításában, eredetiben Europe must take ‘our fate’ into own hands), hogy: „Európának a kezébe kell vennie a sorsát,”
Nos ami a párt központi napilapját illeti a derék szerző, aki a kancellár-asszonyt simán „az öreg kontinens motorjának első számú olajozója” –ként említi ebből a gondolatból érdekesen sajátságos dolgokat tudott kiolvasni. Így ír: „a vallott értékek, a demokrácia, az emberi jogok védelme meg az ilyenkor felsorolt, de nagyon hosszú és unalmas mantra mégsem jelenti azt, hogy elégséges a jövőre nézve. ”!
Nos olvasván az európai média beszámolóit ez senki másnak sem volt „ilyen világos”! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.