Elképzelhetetlennek tartják, hogy a merénylő ugyanabban a földben nyugodjon, mint az áldozatai.

Nincs egyetlen mecset és egyetlen muszlim elöljáró, aki hajlandó lenne eltemetni a manchesteri öngyilkos merénylőt a Daily Mail cikke szerint.

A cikk szerint az elutasítás mögött az áll, hogy elképzelhetetlennek tartják, hogy Salman Abedi maradványai ugyanabba a földbe kerülhessenek, mint amelybe az áldozatait temetik el. 

Abedi maradványai jelenleg egy Manchesteren kívül fekvő hullaházban vannak. 

A rendőrség terrorizmusellenes része a Daily Mail szerint kedd este már arról beszélt, hogy Abedi valószínűleg egyedül hajtotta végre tettét és a bombát is egymaga szerelhette össze. Ugyanakkor, noha hét napja nyomoz ezernél is több rendőr, azt a lehetőséget sem vetették el, hogy Abedi egy nagyobb terrorista sejtnek, vagy hálózatnak volt a tagja.

A rendőrség még mindig keresi például azt a világoskék gurulós bőröndöt, amit utoljára láttak Abedinél a támadást megelőző órákban, ezért arra kérték a lakosságot, hogy óvatosan járjanak el és inkább hívják a rendőrséget, ha látnának valahol egy ilyen bőröndöt otthagyva.

(Címlapi kép: Facebook/AFP)

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
sokanvagyunk
Oszama bin Laden mellé... és ugyanúgy.
Veleda
Nem is kell eltemetni, hogy a sírja zarándok hely legyen? Egy fenét. El kell hamvasztani, a porát meg szétszórni valamerre.
Peller Anikó
@Veleda: kár a gázért, a cápák elintézik.
desiro
Kiszórni az erdőbe a többit a vadak elintézik és készíteni róla egy videót, aztán feltenni a NETre, így jártok rohadékok.
verőce21
Most arra várhatnak, hogy ellopja valamelyik muszlim állam (egy darabját) és otthon zarándokhellyé tegyék vele azt a települést.
Így volt ez a mai szentek túlnyomó többségével is eddig a történelemben.
simmering73
Az állatkertben az oroszlánok nem finnyásak.
1magyar
Példát statuálva fel kellene etetni disznóval,hogy a többi öngyilkos merénylő jelölt lássa mi a vége!
dodóka
@1magyar: mélyen egytérrtek veled !
cikicakk55
@1magyar: Ez nem is rossz ötlet.Végig filmre venni amint a disznók cafatokra szedik ezt az aljadékot és a filmet feltenni a netre. Egy másolatát meg szépen bedobozolva elküldeni a terrorszervezeteknek. Már a disznó szótól hülyét kapnak,hát ha még meglátják,hogy a fajtájukat eszik. Áh ez csak álom marad.A libsi Európa ilyet nem csinál.Már mentegetik azzal,hogy csak egyedül volt.Lótúrót.Egy ilyen nagyszabású öngyilkos merénylethez egy ember kevés.
namihami
Maximális tiszteletem és nagyrabecsülésem a manchesteri muszlim vezetőknek és közösségüknek.
Ha így és ilyen mentalitással állna a többi is a terrorizmus kérdéséhez, akkor ez a borzalom
és őrület rövid időn belül magától elmúlna.
Peller Anikó
@namihami: ez nem várható, mert az iszlám pont erre tanítja őket. Gondolod, hogy saját magától ilyen hülye ez a nigger arab? Ez a neveltetésük. Születésüktől fogva mást sem tanulnak az "egyetemen" mint az allagakbárt. Nem múlik el mert ezért vannak ideküldve, ölj meg annyi hitetlent amennyit csak bírsz, feleslegesen álmodozol.
Ördögvadász
Ahogy kinéz a tengerentúlon, egy hatalmas viadal, párbaj, harc folyik a polcon. Védi mindenki a menthetõt és bõrét, már mennyire tudja. May ugyanígy. Rázza feléjük bájos ökleit.
Így szivároghatott ki, hogy a srác, sõt még a faterja is az elit-nek dolgozott! Sõt.
Egy egész banda dolgozik nekik! Teljesen hívatalosan.
1magyar
@cikicakk55: Legalább disznószar lenne belőle földet trágyázni.
namihami
@Peller Anikó: Én azért megpróbálom nem elveszíteni a hitemet és reményemet. Ezek a manchesteri muszlimok, ha még nem is tömegek, de talán elindíthatnak egy folyamatot. Persze, vannak köztük az általad leírtak, sőt most még a többségnek is mondhatók. De az ún. keresztény vallás is tartalmazott hasonló, nagyon hasonló jellegzetességeket. És még mára se nőtte ki mindenhol a saját gyerekbetegségeit. Talán a felgyorsult világ az általam remélt folyamatot is felgyorsítja és kevesebb idő kell a megbékéléshez.
Ha tévednék, mert az is lehet, akkor nagyon nem irígylem a jövő generációt--egyik oldalon sem.
Peller Anikó
@namihami: a legfontosabb, mindenek felett álló rémisztő fenyegetés a túlnépesedés. Minden téren aggasztó, globálisan fogy az élettér, úgy értem feléljük a Föld kincseit és szétszórjuk, sivatagot gyártunk ott is ahol termőföld lehetne, nem tudunk egyensúlyba kerülni a szűkülő szárazföldi területeken, elfogy a vizünk stb.

A nehéz körülmények között élő félsivatagi népek kitűnően szaporodnak és könnyen egymásnak esnek miután van egy agresszív vallásuk, egy vállról indítható rakétájuk és semmi más. Beléjük verték, hogy emitt van a kánaán csak menjetek és öljétek le őket.

Semmilyen folyamat nem indul be, ez csak rosszabb lehet. Hány allakakbarista akció kell még, hogy észbekapjon Európa? Ezer? Tízezer?
1magyar
@Peller Anikó: Csak a fegyver lobbi örül a túlnépesedésnek, ennyire erős a ráhatásuk a kormányokra.
Veleda
@Peller Anikó: A várfal 4 sarka hogy tetszene?:))))))
Veleda
@Peller Anikó: Hm. nem szagolni...elrettentésül...
qxy
Megoldjam?? disznók elé dobni had egyék meg. tanuljon a többi .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.