Alex Ferguson mellett ül a cardiffi stadionban. Olvasónk, Pór Péter hívta fel a figyelmünket arra, hogy a meccs közvetítése szerint nem kisebb ember ül Alex Ferguson mellett, mint Orbán Viktor magyar miniszterelnök.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
túl a portál igen szellemes aggódásán, meg kell jegyezzem, hogy nagyon szívetmelengető olvasni, hogy Őfenesége ül! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
magyarbakancs
Focimágus maffia vezér ,hol lenne?
Meg áll az élet ha nem Orbánról szól Magyar közélet.
Eladott Ország
nepszava.us/egy-felcsuti-kisfiu-alex-ferguson-mellett-a-bl-donton/
Orbán Viktorka nem iskolai jutalomként nyerte az utat a BL-döntőre, hanem a magyar adófizetők pénzéből fedezte az útiköltséget. Annak érdekében ugyanis, hogy valaha nagy futballisták és edzők közelébe férhessen, Orbán Viktorka politikusnak állt, miniszterelnök lett, és így szerzett belépőt a BL-döntő VIP páholyába. Viktorka közben megnőtt, a hasa is nagyobb lett, mint Puskás Öcsié, de értelmileg a 10 éves kisfiú szintjén megrekedt, és még mindig a gyerekkori álmait kergeti. Ez téveszthette meg a mellette ülő Alex Fergusont, aki egy 10 éves kisfiúval biztosan szóba állt volna, de ő csupán egy korosodó diktátort látott maga mellett, akiről messze földön tudják, hogy gázszerelő haverja nevén lopja ki a milliárdokat az államikasszából, és a világ demokratikus országait szétverő Putyin pincsi kutyája.
RonaGyuri
@Eladott Ország: ne légy kicsinyes; mi az, hogy "gázszerelő haverja nevén lopja ki a milliárdokat az államikasszából"! Ő csak az egyik! =))
Eladott Ország
@RonaGyuri: Tudok róla, csak most a többi kimaradt. ( Garancsi, Vajna,) korábban a Simicska-Nyerges duó és még a Jóisten tudja kik, meg akiket le tud nyúlni, pld. Farkas Flóri
nevemnick
@Eladott Ország: 09:23 pont erre céloztam.

:D

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.