Házkutatás volt London Barking városrészében. Az érintett lakás bérlőjében a szomszédok felismerni vélik a merénylőt, meséltek is róla.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
@Horizont: Kimondom én ,ha más nem meri...nem kell sem arab,sem nigger a kontinensünkre!!! Világos,??
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
1magyar
Mind ártatlan, szánnivalónak mutatja magát mikor idejön.
1magyar
@Horizont: Odaszületnek mert valamelyik kormány már évtizedekkel előtte beengedte őket - ezt meg te nem fogod soha megérteni.
wagabund
@Horizont: tisztellek, ezért csak halkan kérdezem, hogy ugye nem érted, mit akart 1magyar kifejezni azzal a hét szóval?

sajnos egy sor amit írt, de akkor is lehet olvasni a sorai között.

szerintem.

és ha szabad kérnem, ne küldj el..
1magyar
@Horizont: Hozzátartozód még robbant fel ilyen helyen?
Pálinkás Pál
@Horizont: Kimondom én ,ha más nem meri...nem kell sem arab,sem nigger a kontinensünkre!!! Világos,??
Pálinkás Pál
@Horizont: Demagóg vagy,ugye tudod!!! Az európai kultúrának nincs szüksége ezekre!!!Vagy te talán fel tudsz sorolni valamit az elmúlt mondjuk 150 évből..ami Afrikából jött,és előbbre vitte a világot???De nem vitatkozom veled...Beszélgess a bölcsész haverjaiddal a romkocsmákban...ott jól megértitek egymást,mert fingotok nincs a való életről!!!
Pálinkás Pál
Értettem...kezdem érteni...a nőknek éppen ezért csak konyhában a helyük...mert az empatikus túlzásuk felülírja a józan észt!!!Tudod,már az evolúció is úgy alakította...a férfi gondoskodjon az élelemről,védelemről...talán ezért nem kéne nőként beleszólni!!!/Ja ..és nem vagyok nőgyűlölő...szeretem őket...meg ha hozzám képest idős hölgy vagy...akkor főleg nem kéne kínozni az agyad,mert én sem vagyok tinédzser!!
1magyar
@Horizont: Na addig leszel ilyen "okos"!
F_Viktor
@Pálinkás Pál: Irod:
"Az európai kultúrának nincs szüksége ezekre!!!"

Ha Arpad is hasonloan gondolkodott volna, akkor most magyarsag sem lenne, beolvadtunk volna a torok birodalomba. Mert ugye tudod, hogy a honfoglalo magyarokat tobb nemzet alkotta.
Csizmás Kond
...ha a kedves (inkább hülye) szomszéd még azt sem tudja hány gyereke van a szomszédjának akkor egyebet honnan tudna ???
Pálinkás Pál
@F_Viktor: Igen...meg lehet ha nem jön az aszteorida ,akkor most a dínók uralják a földet...azt ugye tudod hogy általában a ha-val kezdődő mondatoknak nincs sok értelmük!!
1magyar
@Csizmás Kond: Honnan tudná, ezek szaporodnak mint a nyulak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.