Nikki Haley, az Egyesült Államok ENSZ-nagykövete nyilatkozott a CNN televíziónak adott interjút, melyben közölte: Washington várhatóan fenntartja az Oroszország elleni szankciókat.

Nikki Haley interjút adott az amerikai CNN csatornának. Az Egyesült Államok ENSZ-nagykövete közölte, az USA fenntartja a Moszkva ellen hozott "erős és kemény" szankciókat, annak ellenére, hogy sajtóhírek jelentek meg az enyhítésükről.

Nem tudok róla, hogy a kormányzat a szankciók enyhítését tervezné.

- szögezte le Nikki Haley.

Az USA még 2014 márciusában, az ukrajnai Krím félsziget orosz megszállása után döntötte el, szankciókat hoz Oroszország ellen. Barack Obama akkori amerikai elnök 2016 márciusában egy évre meghosszabbította, majd 2016 decemberében tovább szigorította.

A szankciókkal sújtottak nem utazhatnak be az Egyesült Államokba, nem folytathatnak üzleti tevékenységet egyes amerikai vállalatokkal, és nem lehetnek pénzeszközeik amerikai bankokban.

MTI

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

fekete
Ki ez a NIKKI Haly? Mit tud ez a vilagrol? Anyit sem mint Trump..A vilag 195 0rszaga pedig szankciozhatna a
Hollywoody bohocokat amiert belerugtak a Parizsi egyezmenybe!Erdekes Amerika belerughat a fel vilagba is,es mindenki sunyog,mosolyog A Hollywoodyak szemebe,

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.