A szomszédot a rendőrök kihallgatták, majd szabadon távozhatott.

Az oklahomai Ada város polgármesteri hivatalának szóvivője elmondta, hogy a család 12 éves gyereke szaladt át a szomszédba segítséget kérni.

A szomszéd, Cash Freeman a rendőröknek azt mondta, hogy amikor belépett a lakásba, azt látta, hogy a 27 éves Leland Foster a kádban a víz alá szorítja a két három hónapos iker csecsemőt, miközben anyjukat késsel sakkban tartja. A szomszéd habozás nélkül agyonlőtte a férfit, írja az MTI.

A gyerekeket kórházba vitték. Állapotuk stabil. Arról, hogy az őket megmentő Freeman ellen indul-e eljárás, a helyi ügyészség dönt majd. Ő maga azt mondta, azt tette, amit kellett, de tart tőle, hogy bajba kerülhet az emberölés miatt.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
Lám, milyen jó dolog az áthallásbiztos faházfal és a szabad fegyverviselés. :)
wagabund
a Hair c. filmben látható: némi aprót kéregető hippik megkérdezik a pirospozsgás, New Yorkra rémülten rácsodálkozó fiatalembert, -hová valósi vagy?. -Oklahoma... -ja, bocs..és röhögve elszaladtak..
Oklahoma valamiért más...
verőce21
@wagabund: (12:55) Majdnem az egész USA egy nagy szar! Egy szegény, elmaradott, tehénpásztor ország lenne a gazdag keleti államok, Kalifornia és a texasi olajmezők nélkül.
1magyar
Még jó,hogy a 12 éves gyerek tudott segítséget hívni. Bátor tett, férfi munka volt!
Csak gratulálni lehet a szomszédnak, megmentett 4 életet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.