„Fehér lány vagy, disznóhúst zabálsz, ezért megerõszakolunk” – ezt üvöltötték a lánynak. A legfiatalabb erõszakoló egyA lehető legmagasabb büntetést, 30 év börtönt kapott az a fiatalember, aki három társával példátlanul kegyetlenül megkínzott és megerőszakolt egy 18 éves lányt Párizs egyik elővárosában. Pusztán azért, mert a lány francia volt.

Forrás: origo.hu
Feltöltő: 1magyar
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

55 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Na, mar megint egy hiteles origos cikk... habony meg valahol Ibizan tomi magaba a feher port, es kozben rohog a markaba...
Monnyuk neki van igaza, mert mar megerett az agymosas gyumolcse...:o((( Nem dolgozott hiaba
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
1magyar
Ezeket a migránsdédelgetőkkel kellene megtenni mindenkor!
Peller Anikó
Simogassátok csak ezeket a férgeket. Amikor nyeszeteli a torkod. Büdösbanya.
RonaGyuri
huhu derék origo.hu: "RER-ről (nagyjából a magyar HÉV-nek megfelelő gyorsvasút)"???
Ennyit kb. a tájékozottságotokról! =))
picike1
ezért kell mindent összekeverni mindent a népeket , különböző kulturák és szokásaikat@1magyar:
karma1
Na, mar megint egy hiteles origos cikk... habony meg valahol Ibizan tomi magaba a feher port, es kozben rohog a markaba...
Monnyuk neki van igaza, mert mar megerett az agymosas gyumolcse...:o((( Nem dolgozott hiaba
36
Haj, de "jól" tették, hogy 30 évre lesittelték. Most lesz aki kiképzi a többi börtön tölteléket, akik kiszabadulva gyilkolásznak majd, szerte Európában.
Eladott Ország
www.vilaglato.info/muszlim-pszichiater-szerint-meg-kell-allitani-bevandorlast-nem-lehet-oket-integralni/
A muszlim pszichiáter szerint is meg kell állítani a bevándorlást, nem lehet őket integrálni.
A fenntartható megoldás az lenne, ha nagyobb hangsúlyt kapnának az iszlám reformok, mindenekelőtt azt kellene elérni, hogy a Koránra ne úgy tekintsenek, mint Isten szavára, hanem mint a történelem egy emlékére. Mint a Tórára, amit emberek alkottak és isteninek tekintettek. Enélkül a terroristák egy iszlám istent imádnak, és ezt sokkal nagyobb intenzitással teszik, mint más vallások követői. Ahmed Tanveer hozzátette, a Korán világossá teszi: a halál számukra egy jobb helyre vezető út.
lusta
A hír az hír. Ez pedig egy direkt aljas célzatú hír.
Például. Az ittas Szergej, miután nem adtak neki több vodkát 9 embert megölt.
Kirúgták az amerikait a munkahelyéről, ezért 5 embert lelőtt.
Néemtországban a magyr lányt gyilkoltak meg. Bocsi ez nem hír, mert a magyar barátja tette és alkalmatlan a gyűlöletkeltésre.
Pár napja voltak hírek. Lehet úgy is fogalmazni, hogy a gyűlölködésre legyen kihegyezve a valóban megtörtént eset.
karma1
@1magyar: Mar megint gyorsabban kuldted be ezt a "hirt", mint ahogy meggyozodtel volna a hir valodisagarol.
En rakerestem: NEM tortent ilyen eset, ez egy tokeletes alhir a legelejetol fogva a 30 ev bortonbuntetesig!
Ha beszelnel a magyaron kivul mas nyelvet is, akkor nagyon konnyen rakereshetnel az illeto orszag sajtojaban,.
En rakerestem tehat a francia es az angolnyelvuben is.
EGYIKBEN SINCS BENNE!
Neked nem is gyanus, hogy a tetteseknek nincs neve, meghatarozott eletkora annak ellenere, hogy allitolag 30 eves buntetest kaptak? Mar nem illeti meg oket az artatlansag velelme, es kulfoldon nem cicoznak am azzal, hogy csak annyit irnak ki, hogy L. Romeo...
Egy szabad orszagban bizony a napi legnepszerubb ujsagban lejon az osszes helyi bunteny, teljes nevvel, eletkorral es foglalkozassal, es azzal, hogy az illeto mit kovetett el.
Ha peldaul itt egy komolyabb ceg vezetoje, vagy akar a polgarmester ittasan vezetne, benne lenne a masnapi IROTT rendorsegi hirekben, meg az is, hogy hany ezrelek alkohol volt a vereben.
Sajnalom, hogy a fobiad mar ennyire elhatalmasodott rajtad, te mar menthetetlen vagy: mar akkor is fogsz mindentol rettegni, ha mas kormany lenne az orszag elen, es nem kellene rettegned semmitol.
Tudod, mitol kell egyedul tartanod? Attol, hogy egy kiszamithatatlan termeszeti csapas, arviz, tuz, vagy eppen tornado, foldrenges mit tehet veled meg a hazaddal!
Ez eppen eleg lenne ahhoz, hogy minden nap ra legyel a veszelyre keszulve, de annak, hogy te eroszak aldozata leszel, olyan kicsi a valoszinusege, amit alig lehet merni. Viszont mar most nagyuzemben rettegsz, felsz, es ha migransokkal kapcsolatos cikk kerul be ide, azt a magad igazolasara mindig te kuldod be. Azt hiszed, hogy mas is be fog fosni...
Hat jo par ember nem, meg azok kozul sem, akik otthon elnek.
Tudod, van egy kommentelonk, aki a keritestol 300 meterre el, es o meg sosem latott eroszakot, pedig a munkajaval is kapcsolatos lenne. Te meg nagyvarosban reszketsz...
36
@Eladott Ország: Otthon gyakorolják a Korán tanítását.-fene bánja-de ne nálunk. A nyugati ember indította el a fene nagy szabadsággal és demokrácia exporttal azt, ami mára vérengzésben teljesedik ki.
Peller Anikó
@lusta: lusta vagy olvasni?

Melyik volt a felsoroltak közül ahol kizárólag amiatt gyilkoltak mert az áldozat fehér volt?
Vagy csak azért mert hitetlen gyaur volt és nem hitte azt a baromságot amit te?
Vagy csak azért mert disznóhúst zabáltak? Lóhúst, lóbabot, kebabot?

Mondd csak, a lustálkodástól az eszed is elmegy?
Eladott Ország
@36: harcunk.info/index.php/hirek/1441-hamburgi-bevandorlok-nem-akarunk-nemetul-tanulni-mert-dolgozni-sem-akarunk
Hamburgi bevándorlók: Nem akarunk németül tanulni, mert dolgozni sem akarunk. A németeknél is eljött a kijózanodás ideje, de sajnos már későn.
Fradigege
30 év börtön? Én a szemet szemért, fogat fogért intézményének a híve vagyok. Például a muszlimkácskák családtagjait is lerángatnám a pincébe egy kis csomkításos mókára. Fütyi levágás, stb.
Katalina62
@Fradigege: most pont olyan elvakult, és kegyetlen vagy mint ők! Pedig nem is vagy muszlim fanatikus! Mit is vetsz a szemükre!? Megkapták a megérdemelt büntetést, amit Franciaországban kaphattak!
Katalina62
@Fradigege: ráadásul, ha Karma1-nek igaza van és hír nem is igaz?
karma1
@Fradigege: En is ugyanezt mondanam, javasolnam, a baj csak az, hogy ez egy alhir. Sehol mashol nem olvashato a nemzetkozi halon, kizarolag az origon.
Az origot azert adtak el a takony-habony muveknek, hogy ilyen es ehhez hasonlo alhirekkel szorakoztassa a nagyerdemut, amit meg is tesznek, mert a hazugsag amugyis alapallas naluk. A tisztesseges ujsagirok mar reg elmenekultek onnan.
Kulonben meg igazad van.
karma1
@Katalina62: Az origo cikke most egy feloraja kerult fel csak a guglira, 10.46 korul, amikor a hsz-emet irtam, akkor meg nem volt font a halon.
Jellemzo, hogy az origo csak magat nevezi meg szerzokent, nem hivatkozik senkire - egyebkent minden ilyen koholt ujsaghirnek ez a ket legfobb ismerve: 1/ nincs konkret szerzoje, 2/ soha nem neveznek meg semmifele hirforrast, hogy honnan vettek at a hirt.
Tobbek kozott az ilyen jellegu hirekben sosem talalsz konkret keveket - sem elkovetoet, sem helyszinet - , mert csak ezeken lehet megdolni rendesen. De aki manapsag jajongani es remuldozni akar, az nem megy utana ilyen reszleteknek, elfogad mindent, amit beadnak neki.
Ez a legszomorubb az egeszben.
En is tudnek olyan szenzacios hireket mondani, hogy " a harmadik szomszedomnak a lanyat megeroszakolta egy magas meg egy kopcos alak, es a rendorok elvittek az elkovetoket, mindez Magyarorszagon tortent, es biztos lesz belole targyalas, mert ezert komoly buntetes jar".
Es kozben ez egy akkora hazugsag, hogy csak na. Sajnos, verszemet kaptak, mert ha ezt bekajalja a nep, akkor a tobbit is be lehet majd adni nekik, eszre sem fogjak venni.
Ez nagyon gyalazatos politika, es ezek az otletek mind-mind a finkelstein-habony parostol jonnek.
Katalina62
@karma1:ha mi állítólag felvilágosult európai keresztények így gondolkodunk, márpedig hajlamosak voltunk, és vagyunk is rá, akkor miért is ítélkezünk felettük?!
JAJMÁR
Mikor történhetett? (Szombaton, de vajon melyik évben?) és miért halászták elő most ezt az esetet az Origónál?
Mondjuk Párizsban nem volt nehéz francia lányt találni, de egyértelműen elítélendő, akár rasszista okokból, vagy más okból minden nemi erőszak! A példás büntetést helyeslem!

Sajnos Mo.-n is történnek nemi erőszakok, a nők, és gyerekek bántalmazása. Hetente meghal egy nő, havonta egy gyermek ilyen okokból.
Vajon miért nem lép már életbe az Isztambuli Egyezmény?
JAJMÁR
@Eladott Ország: A terroristák nem imádnak senkit.
karma1
@JAJMÁR: Semmikor. Nincs nyoma. Az idoben legkozelebb fellelheto hasonlo tartalmu anyag 2016-os chicagoi eroszak... A tobbi stimmel...:o))))))
JAJMÁR
@karma1: Hát, igen! Dátum nincs, bármilyen archívumból előhalászhatták, de a fantázia se kizárt. A szándék pedig aljas!
F_Viktor
@1magyar: Miert kell terjesztened a hazugsagokat, miert kelted meg te is a gyuloletet, miert nem nezel utana a hireknek, foleg ha az a habony-mediaban jelenik meg? Ha utana neztel volna, feltunt volna, hogy csak ott jelenik meg.

Tudod mekkora nemzetkozi visszhangja lenne egy ilyen esetnek? A franciakat ismerve a fel orszag langolna a zavargasok nyoman.

A tobbit @karma1: leirta olvasd el figyelmesen hozzaszolasait!
karma1
@1magyar: Ebben meg en sajnalom a ferfit... Nos? Akkor kinek kell felnie?
Az altalad bekuldott cikkel szemben ennek van alapja,. www.timeslive.co.za oldalon valoban megtalalhato angolul is...
F_Viktor
@Eladott Ország: Ebben a harcunk.infoban nagyon naci beallitottsagu cikkek olvashatok, a nagy hirhez itt sincs link.

Azert azt elmondom, az arab gyerekeknek hatalmas nyelverzekuk van. Meglepodtem milyen.gyorsan tanultak a magyart.
Minden 10-12 eves nagyon jol beszel angolul, de talalkoztam pl. Marokkoban olyanokkal, akik a ket helyi nyelv mellett franciat, a spanyolt es angolt is vagtak.
Eladott Ország
@F_Viktor: hir.ma/kulfold/nemetorszag/hamburgban-a-bevandorlok-kijelentettek-hogy-nem-akarnak-nemetet-tanulni-de-dolgozni-sem/584850
A német bevándorlási hivatal felméréséből kiderül, hogy az illegális muszlim bevándorlók 90 százaléka nem hajlandó elmenni ingyenes német nyelvoktatásra, mert az országban nem is hajlandó egyáltalán dolgozni. A hir. ma , ugyanazt a hírt tesz közzé. mint a harcunk.info.
hirorigo.net/merkel-vendegei-vagyunk-es-vendegek-nem-dolgoznak-nem-akarnak-munkat-migransok-2/
A szászországi Waldenburg polgármesterének elmondása szerint megtagadták a közmunkát a menekültek, mivel ők Angela Merkel vendégei, és a vendégek nem dolgoznak.
Kivételek vannak, de nem erősítik a szabályt. A migránsok kitoloncolása meg nem fog menni, mert ahonnan jöttek, azok sem fogadják vissza, legfeljebb egy-két esetben történt meg elenyésző létszámmal.
F_Viktor
@Eladott Ország: A hir.ma a Propirol vette at, itt sincs link!
Ellenben talaltam ott egy olyan cikket, miszerint "a németek többsége még mindig a befogadás mellett van. A megkérdezettek 70 százaléka a bevándorlókat, míg 59 százaléka a menekülteket szívesen látja az országban."
Valamint:
"Nőtt azoknak a száma, akik szerint az országnak kell gondoskodni a menekültekről. Ezzel 88 százalék értett egyet, két éve ez az arány 84 százalék volt. "
hir.ma/kulfold/migransok-befogadasarol-igy-velekednek-legujabban-a-nemetek/716220

Gondolod, ha igaz lenne a naci lap irasa, akkor a nemet adozok 88 szazaleka orommel tartana el oket adoikbol? A nemet nem hulye.
Eladott Ország
@F_Viktor: Jó akkor tartsák el a németek és az osztrákok a migránsokat, "kiváló" munkaerő, amellett, hogy néha még gyilkolnak és erőszakolnak, majd meg szokják. Mi meg engedjük át őket, úgyse ide akarnak jönni, és had örüljenek.
Peller Anikó
Ha valakit érdekel az eredeti cikk az a sok hülyével ellentétben aki azt gondolta egyetlen hétvégén lezajlik egy bírósági tárgyalás, elolvashatja itt,

www.lenouveaudetective.com/racisme-anti-blanc-viol-torture-evry-rer-melun-appel/

Az eset 2014 március 30 éjjel 1 óra, négy óra hosszat kínozták a lánykát, mert "rühelljük a francia lányokat"

A cikk nem említi a 4 tagú banda állatfaját, sajnos. A cikk apropója a bírósági ítélet.
F_Viktor
@Peller Anikó: Irod:
"A cikk nem említi a 4 tagú banda állatfaját, sajnos. A cikk apropója a bírósági ítélet."

Errol az oldalrol mar tobb cikkhez is van link, amibol kiderul, hogy azert nem emlitettek "a 4 tagú banda állatfaját", mert ezek franciak. Az elsorendu vadlott egy naci, rasszista banda vezetoje volt. A rablasban, eroszakban az occse is reszt vett.

Tehat a migrancsozasban ujra hazudott habon, origoja.
Fradigege
@karma1: nem értem, hogy a propeller miért vesz át híreket egy szennytől?
a helység kalapácsa
Nem is olyan régen, Magyarországon megerőszakolt, és élve felgyújtott egy lányt - EGY NEM MIGRÁNS.

Ha nem jönnek a háború elől menekülők, csak a terroristák, akkor hány terror cselekmény történt volna eddig?
Még talán több is.
Rosszul látod ezt a dolgot, mert előítéletesként nem tartod embernek a másikat.

A terroristák nem tisztelnek sem embert (egy embert sem), sem Istent (egy istent sem), ezért számítasz te is terroristának, fideszes kutya!!!
Leromboltok, megnyomorítotok, élhetetlenné tesztek egy egész országot, és mindezt Isten nevében - akit kicsit sem ismertek.

TI VAGYTOK A LEGNAGYOBB TERRORISTÁK, FIDESZES KUTYAÜTŐ POLITIKUSOK ORBÁNNAL AZ ÉLEN!!!

Fideszes kutya, akarsz általános iskolai történelemkönyvet látni 2030-ból?
SENKI nem fog tudni jóérzéssel gondolni rátok, ti veszett kutyák!
Gyűlölet tárgyai lesztek - a kilistázott nevetek, tetteitek alapján.
Így jártatok - és nem véletlenül.
Learatjátok, amit elvetettetek.

Idős vén fasz létemre megyek ki, de nem magam miatt (mert nekem kellene még valami), hanem, hogy ösztönözzem, és helyet csináljak a leszármazottaimnak, akik ha kijönnek utánam, SOHA nem fognak ide visszajönni.
Érted már, az indulatomat, te geci népirtó fideszes?

A jóslatom:
Magyarország lakossága elfogy.
Akik maradnak:Szerencsétlenek, akinek nincs lehetőségük, senkiházi lusta, semmihez nem érők, meg bűnöző hajlamúak, főleg idegenből pénzért betelepített orosz, arab gecik, akik csak használják az embereket a maguk hasznára.

Nyugdíj az nem lesz,
Kilátások sem lesznek.
Értelem sem lesz.
Magyarország egy kalózhajó lesz.
Peller Anikó
@F_Viktor: betehetnéd a linket amelyikben találtad az állatok nemét.
Rockxy
@a helység kalapácsa: Döbbenet amit írsz. Mintha nem magyar lennél, csak ismered a nyelvet.
karma1
@1magyar: Es meg az sem volt gyanus neked - igaz, en is csak most neztem meg jobban - hogy nem is magyar klaviaturan irtak a szoveget? Hosszu O" betu folott egy spanyol irasjel van. Ilyen a magyar klavin NINCS!
Az oroszok viszont BARMILYEN klavit hasznalnak eloszeretettel.
Nem piszkalni akarlak, de az origot elegge fenntartasokkal kezeld, mert nem az igazi...
lusta
@Peller Anikó: Egy hamis, hazug hírre mit írjon a zember?
Yoda69
@karma1: Jogos az eszreveteled. Se egy kep, se egy link. A forras helye ures.
Nagy kamu cikk az egesz, de a jo a birkak etetesere.
lusta
@a helység kalapácsa: Jelenleg Európa terrorveszélyezettsége nem magas. Szerencsére.
nevemnick
@lusta: 03:31 ,,Európa terrorveszélyezettsége nem magas"

orr-bán sem.

:D
Peller Anikó
@lusta: honnan veszed, hogy hamis a hír te agyatlan hazug? Az eset kétségkívül megtörtént, az időpont 2014 márc 30.

Amit nem tudtunk lekövetni eddig az csak annyi, hogy ezek a kis tetves franciák fehérek voltak vagy arabok, marokánok. Az origó szerint marokkóiak.

Ha tudsz normális elérhető linket ennek ellenkezőjéről akkor tedd ide. Ha nem tudsz akkor meg inkább lustálkodj tovább.

@yoda: ez rád is vonatkozik.
Pálinkás Pál
@Peller Anikó: már kíváncsi vagyok igazán...te is rakhatsz ide linket ...hogy megtörtént...
Peller Anikó
@Pálinkás Pál: tegnap, 16:14.

A Le Parisien is lehozta de már kb fél éve is szerepelt itt az eset, csak most lett ítélet az ügyben a fellebbezések miatt.
adrenalink
@karma1: tegnap 00:15-re Csak, hogy okosodj: ÕŌÒÔ ezeket mind tudom a magyar tabletemen írni!
karma1
@adrenalink: Jo neked...:o))) Nekem nem magyar a klavim, viszont nem is irok magyar ujsagba magyar olvasoknak magyar ujsagirokent cikket.
Ez a kulonbseg koztem es a firkasz kozott... (Ha akarnam en is at tudnam allitani, de nem akarom, mert 95 %-ban angolul hasznalom az angol klavit, hat hulye lennek valtani...:o)))
Mondom, nekem csak azzal van bajom, hogy ez egy magyar ujsag magyar cikke a magyar helyesiras szabalyai szerint.

Nem tobb es nem kevesebb...:o)))
F_Viktor
@Peller Anikó: Irod:
"betehetnéd a linket amelyikben találtad az állatok nemét."

Mobilrol vagyok, ne kivand, hogy ujra keresgeljek.
A te linkedbol kiikdulva talaltam meg, neked is sikerulni fog.
Ja, boruk szine nem szerepelt sehol.

Irod:
"Az eset kétségkívül megtörtént, az időpont 2014 márc 30."

Tenyleg tortent egy ilyen tamadas, csak az nem szerepelt a 2014-es cikkben sem, hogy migrancsok lettek volna az elkovetok.
Konkretum annyi, hogy a csaj francia, az elsorendu vadlott pedig egy rasszista banda vezetoje.
Ez, es a rasszista indetek alapjan az sem lehetetlen, hogy a4 elkoveto rasszista feherek voltak, az aldozat pedig szinesboru francia. Ez jobban illik a rasszista megnyilvanulashoz, mint amit csak az origo irt le.
Peller Anikó
@F_Viktor: szóval hazudtál, nem tudod miféle nemzetiségek / szerzetek voltak, nem tudod, hogy franciák, bevándorolt franciák voltak-e vagy nem voltak franciák.

De azért kapásból lehazugoztad a cikkírót a migrácsozás miatt.
Yoda69
@Peller Anikó: Mondjuk a cikkiro vehette volna a faradsagot es belinkeli az ide vonatkozo elozmenyeket. Ne nekunk kelljen mar keresgelni a multban. Ha megnezel egy normalis netes media organumot, az tele van kapcsolodo linkekkel, kepekkel es utalasokkal.
Peller Anikó
@Yoda69: nalátod, ezzel maximálisan egyetértek, ja.
quadrocopter
Igeeeeen! És minden elkövető feltárta, hogy a magyar baloldalhoz tartoznak, Soros György volt a felbújtó, de Gyurcsány is látta őket Sorossal, Magyarországon is jártak, sorra tépkedték és írták át a hordaplakátokat, "Orbán hatalmas" kiáltásokkal!
F_Viktor
@Peller Anikó: Irod:
"szóval hazudtál, nem tudod miféle nemzetiségek / szerzetek voltak..."

Soha nem irtam, hogy tudom.
De nem veletlen, hogy a hir otthon csak a habony-mediaban jelent meg, ott is kemenyen felreerthetoen, mindenfele hivatkozas nelkul.
Ilyenkor bennem mindig felmerul a ketely, mert nagyon konnyu kiismerni a fityesz hazug kommunikaciojat.
F_Viktor
@Yoda69: Irod:
"Mondjuk a cikkiro vehette volna a faradsagot es belinkeli az ide vonatkozo elozmenyeket."

Nem veletlenul, nem hanyagsagbol felejtettek linket adni. Akkor nem lehetett volna ujra migrancsozni, nem lehetett volna a magyarokat ijesztgetni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.