"Basszátok meg, én Millwall vagyok!" – kiáltotta a három terroristának a focidrukker, és rájuk ment puszta kézzel. Túlélte.

Puszta kézzel ment neki a három londoni terroristának szombat éjjel egy kissé besörözött Millwall-drukker. 

A terroristák a Borough Marketnél lévő bárokban és éttermekben késeltek meg a szórakozásukat töltő londoniakat, a Black and Blue Stakehouse-ban azonban eléjük került a 47 éves egygyermekes családapa, Roy Larner, aki a Millwall-focicsapat keménységéről híres drukkereinek egyike.

Larner, saját elmondása szerint ekkor már túl volt 4-5 pintnyi sörön, mikor betoppant a három merénylő, és az kiáltozták, hogy "ezt Allahért!", meg hogy "iszlám, iszlám".

A férfi utólag elmesélte, az fordult meg a fejében, hogy a "a szart is kiverje ezekből a fattyakból", ezért feléjük lépett, és ezt kiáltotta rájuk:

Basszátok meg, én Millwall vagyok!

 -, majd puszta kézzel nekiment a három késes alaknak. 

Larnert nyolc szúrás és vágás érte a mellkasán, fején, nyakán, kezein, de míg a terroristák vele voltak elfoglalva, addig a vendéglő közönsége el tudott menekülni. 

Larner az eset után még a merénylők után ment, majd végül egy rendőrautóban kötött ki, ahonnan kórházba vitték, jelenleg ott lábadozik. 

Vicces barátok tréfálkoztak: tanuljunk futni.

Larner anyja nagyon büszke a fiára, ahogy fogalmazott, nagy a szája, de nem retten meg a verekedéstől. 

Többek szerint Larnert fel kell terjeszteni kitüntetésre, mások pedig arról írtak a közösségi médiában, hogy a Millwall ezek után igazán adhatna neki egy éves bérletet. A sajtó már úgy emlegeti, mint a London Bridge oroszlánja, utalva ezzel a Millwall oroszlános címerére.

(Independent)

(Címlapi kép: Twitter)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
Azt hiszem a gyávák ellen így is lehet esély.
Yoda69
Minden tiszteletem eze a drukkere. Hosies cselekedet volt.

Tanulhatnank tole a mi kopaszaink, akik csak a gyengeket kepesek megverni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.