Egy amerikai kutató és szociálpszichológus szerint, csak három módszer létezik a jelenleg, főleg Európát súlytó terror megfékezésére és végleges megállítására. A kutató szerint, egyik sem bizonyul egyszerűnek és leányállomnak sem a megvalósítását tekinthetően, de a konkrét célt, biztosan elérné. Az elsők között emlitette, a teljes statárium, azaz a szükségállapot bevezetését az egész európai térségre, a teljes hadi gépezet bevetését és jelenlétét a KFOR,IFOR,SFOR erőkkel és a NATO teljes gépezetét, orosz és amerikai légi és vizi támogatással megerősítve. A másodikként emlitette a különleges osztagok, állandó razziába történő szervezödését, melynek célja az lenne, hogy az összes Közel-keleti és Távol-keleti állampolgárt, aki 1-20 éve telepedett le az adott országban, ha elkövetett valamit, ha nem, egy speciális Európában kialakított büntetötáborba hurcolni és kirekeszteni a társadalomból. Ez több tízezer embert, vagy még annál többet is érinthetne, országokként. A harmadikként a...

Forrás: origo.hu
Feltöltő: GergoCikkely
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
magyarbakancs
" A harmadikként a legdurvább csapást említette az atomcsapás mérést az alábbi államokra, mint Szíria, Afganisztán, Irak, Algéria, Libanon, Líbia, Pakisztá"
Támogatom .
wpym
Maximalisan egyetertek. Ezekkel a radikalis muzulman seggfejekkel nem kell finomkodni, el kell tuntetni oket, akar az arab allamok vegleges nuklearis eltakaritasa aran is.

Kicsit az 1998-as Szuksegallapot cimu filmre hajaz a figura megoldasa.
36
Ennek már csak még véresebb megoldása lesz.
karma1
Haver, aki kitalalta ezt a baromsagot ott Amerikaban, b+, EZT UGY HIVJAK HOGY VILAGHABORU!

Es a statarialis helyzet bevezetesevel az eppen uralmon levo kormany nagyszeruen vissza tud elni...
Hany embert is vegeztek ki Magyarorszagon a statarium bevezetese utan???
Na ugye...
Szoval, aki ezt kitalalta, az egy sultbarom, es a fel emberiseg kiirtasat szolgalna a helyzet, ha ezt bevezetnek...
qxy
@magyarbakancs: Na ez az sokan vannak akik támogatják. De a sok Szíria, Afganisztán, Irak, Algéria, Libanon, Líbia, Pakisztán fasz aki nincs otthon mert épp abban a városban él ahol te??? Na az bevadul és mit csinál?? Ki is a terrorista?? te magad. Mert te kezdted ki irtani azt a családokat akit te nem is ismersz.Már eleve nem kellett volna oda menni és azt hazudni hogy csak a rend fenntartás. és kiirtani az ott lakókat. minden ok nélkül . Szerintem ez a terrorizmus nem az amikor a családja miatt ki van akadva és mindent elkövet hogy meg büntessen téged.Tudod milyen az amikor egy gyermek végig nézi hogy a katona nevetve egy rottyra kiirtja a családját? mit vált ki benne? Ezzel nem védeni akarom őket , de halkan mondom, basszus ezt mi kezdtük. és igaz

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.