A fiatal ausztrál bébiszittert, Sara Zelenakot édesanyja nyilvánította halottá, miután napokig kétségbeesetten keresték a vasárnapi, londoni terrortámadás után – írja a Telegraph.

Végül kedd este derült ki, hogy a 21 éves nő is a London Bridge-i támadás áldozatai közt van. Anyja a Facebookján tette közzé a szomorú hírt, megköszönve a szeretetet és támogatást.

Kétszer úszott meg terrortámadást, most vasárnap meghalt egy 21 éves lány

Sara egyébként eddig hajszál híján úszta meg a terrortámadásokat: a közelben volt, amikor a Westminsteri merénylet történt, és az utolsó pillanatban döntött úgy, hogy nem vesz részt a Manchesteri Ariana Grande koncerten, amire megvolt a jegye is.

Sarának ráadásul a vasárnapi támadás időpontjában is bébiszittelnie kellett volna, szerencsétlenségére azonban a gyerek nagymamája beugrott helyette, így ő a támadás idején a Borough Market közelében tartózkodott.

Sara legjobb barátja, Sam Hetherington megható szavakkal búcsúzott tőle:

Csütörtökön írtam neked, és akkor azt mondtad, végül mindig minden összejön. Annyira meghatna téged a rengeteg szeretet, amit kapsz, és kicsit szégyenkeznél a vicces fotóink miatt, amik bejárták a világot. Nyugodj békében, bárhol is vagy, remélem ott sok KFC-s kaja és szexi srác van veled.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.