Nem állt össze az Ausztrália-Szaúd Arábia vb-selejtező előtt a vendégcsapat, mikor a hétvégi, londoni terrortámadás áldozataira emlékeztek egy néma perccel.

Az ausztrálok összekapaszkodtak, a szaúdiak viszont még a bírói unszolásra sem voltak hajlandóak összeállni. A 3-as számú játékos feltett kezével mintha azt mutatná, ő nem tud mit kezdeni a többiekkel. Volt olyan szaúdi, aki megállt a pályán, és hátra tett kézzel csatlakozott a megemlékezéshez, de volt, aki melegített tovább, vagy a fűzőjét kötötte. – írja az Index.

A Telegraph jelentése szerint a szaúdi kispadnál se álltak össze, miközben az ausztrálok ott is összekapaszkodtak. A dolog elég kínos lehet a szaúdi szövetségi kapitánynak, a holland Bert van Marwijknek.

A meccset Ausztrália 3-2-re nyerte.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Van erre egy egyszerű megoldás. A FIFA szimplán zárja ki a szaúdiakat minden kupa és egyéb versenyen való részvételből a következő 10 évre. Valószínű, hogy nem esnének kétségbe, de a világnak se hiányoznának. És a most rendezendő VB helyszínét (jól emlékszem, hogy ott lenne?) is át lehetne tenni másik országba és beinteni nekik.
És ettől kezdve ég veletek.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Zeta
Semmi keresnivalójuk viágversenyen.
Nyiltan kinyilvánitották helyeslésüket.
Értelmetlenül meggyilkolt embereknek jár ennyi végtisztesség, vallástól függetlenül!9
CsipkeRózsa
@Donáld Tramp: A másik fél meg akart emlékezni ott, csak mi nem voltunk hajlandóak részt venni benne?
quadrocopter
Az olaj nagy úr, ezért nincs retorzió!
sokanvagyunk
Tele volt a face anno francia zászlós, részvétet kifejező képekkel. Azóta szinte mindennapos egy-egy terrortámadás vagy annak látszó esemény, a világ számtalan pontján. - Ma már mindenkinek csak a sajátja fáj.
magyarbakancs
Mi is szoktunk fütyülni a Román himnusz alatt nem.?
Eriksson
Még igaza lesz Gyurcsánynak, hogy a szaudiak között sok a terrorista, bár ők ezt a kijelentést nagyon zokon vették anno. Annyira, hogy még a nagykövetüket is visszahívták Budapestről, és Gy. nem győzött bocsánatot kérni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.