A kormány a leghatározottabban visszautasítja Martin Schulz nyilatkozatát, mivel a német szociáldemokraták kancellárjelöltje "megpróbálja belekeverni Magyarországot a német belpolitikai kampányba", egyértelműen "politikai haszonszerzésre próbálja felhasználni" Magyarországnak az övétől eltérő felfogását a migráció kérdéséről – mondta Kovács Zoltán kormányszóvivő szerdán az MTI-nek.

Kovács Zoltán arra reagált, hogy Martin Schulz a Politico című brüsszeli hírportál által kedden szemlézett beszédében azt mondta, ha ő lesz a kancellár, mindent meg fog tenni azért, hogy akik nem veszik ki a részüket a menekültek befogadásából, azok ne részesüljenek az európai uniós támogatásokból. A Politico szerint

Martin Schulz Orbán Viktor miniszterelnökre utalva úgy fogalmazott, ha az agrárpolitikáról és a támogatásokról van szó, azt mondják, "igen, köszönjük", de ha a menekültpolitikai szolidaritásról, úgy reagálnak, "köszönjük, nem", és ez nem elfogadható.

Schulz befenyítette Orbánt, a kormányszóvívő visszaüzent neki, hogy foglalkozzon a saját problémáival

(Fotó: Kay Nietfeld/dpa/AFP)

Kovács Zoltán közölte: azt tanácsolják Martin Schulznak, hogy mivel az elmúlt négy hónapban három választást veszített, koncentráljon a saját belpolitikai problémáira és Magyarországot hagyja ki a német választási kampányból.

(MTI)

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Perwool
"Ha megharagszol a kritikusra, szinte biztosra veheted, hogy igaza van."
/Stephen King/ "
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Perwool
@Eladott Ország: 9:12
Nem az számít, hogy milyen iskolában végeztél, hogy mit dolgozol, ha nem az, hogy mennyire vagy EMBER!!!
/Joey/
A józan paraszti ész, sokszor többet ér mint három diploma!
Köb Jani
Három diplomás sem ér fel egy józan paraszt ésszel!
kukac50
Amit vállaltunk a belépéskor az unióba,azt illő lenne betartani! Orbán megszavazta aláírta a migránsok befogadásáról szóló egyezményt az eu parlamentbe akkor tartsa is be! Ne magyarázkodjon üzengessen! Magyaroknak is azt mondja el amit az európai parlamentbe mondott! Hazug embert el kell zavarni a hatalomból!
libellle
@wagabund: Miert kellene Schulznak leéréttségeznie? Nállunk az érettséginek semmi jelentösége nincs. Arra kizárólag akkor van szükség amennyiben valaki egyetemen kiván tovább tanulni. Van más iskolája, fogalmam nincs ki hintett ott el ilyen ertelmetlen hüklyeségeket. 4-5 nyelvet beszél folyékonyan több könyvet irt, nem iratott,Hol a problémátok a felesleges érettségivel, nállunk teljesen más az oktatási system. Magyarországnak van egy orbán viktora és gyengeelméjü. Nos ez a katasztrofa nem Schulz ur felesleges èrettségije

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.