A kormány a leghatározottabban visszautasítja Martin Schulz nyilatkozatát, mivel a német szociáldemokraták kancellárjelöltje "megpróbálja belekeverni Magyarországot a német belpolitikai kampányba", egyértelműen "politikai haszonszerzésre próbálja felhasználni" Magyarországnak az övétől eltérő felfogását a migráció kérdéséről – mondta Kovács Zoltán kormányszóvivő szerdán az MTI-nek.

Kovács Zoltán arra reagált, hogy Martin Schulz a Politico című brüsszeli hírportál által kedden szemlézett beszédében azt mondta, ha ő lesz a kancellár, mindent meg fog tenni azért, hogy akik nem veszik ki a részüket a menekültek befogadásából, azok ne részesüljenek az európai uniós támogatásokból. A Politico szerint

Martin Schulz Orbán Viktor miniszterelnökre utalva úgy fogalmazott, ha az agrárpolitikáról és a támogatásokról van szó, azt mondják, "igen, köszönjük", de ha a menekültpolitikai szolidaritásról, úgy reagálnak, "köszönjük, nem", és ez nem elfogadható.

Schulz befenyítette Orbánt, a kormányszóvívő visszaüzent neki, hogy foglalkozzon a saját problémáival

(Fotó: Kay Nietfeld/dpa/AFP)

Kovács Zoltán közölte: azt tanácsolják Martin Schulznak, hogy mivel az elmúlt négy hónapban három választást veszített, koncentráljon a saját belpolitikai problémáira és Magyarországot hagyja ki a német választási kampányból.

(MTI)

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Perwool
"Ha megharagszol a kritikusra, szinte biztosra veheted, hogy igaza van."
/Stephen King/ "
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
bakegya
...HA A MIGRÁCIÓVAL LEHET BELÜGYESKEDNI-SCHULCZ ÚRNAK MÉRT NE LEHETNE KÜLÜGYESKEDNI ORSOS VICCTOR DILIJÉVEL!!!
Perwool
"Ha megharagszol a kritikusra, szinte biztosra veheted, hogy igaza van."
/Stephen King/ "
human
Ahhoz Schulzot előbb meg kellene, hogy válasszák, ami nem valószínű eddig.
Perwool
@human: Ez viszont igaz!
"Martin Schulz Orbán Viktor miniszterelnökre utalva úgy fogalmazott, ha az agrárpolitikáról és a támogatásokról van szó, azt mondják, "igen, köszönjük", de ha a menekültpolitikai szolidaritásról, úgy reagálnak, "köszönjük, nem", és ez nem elfogadható."
+ a kvótát Orbán aláírta.
Eladott Ország
kolozsvaros.com/2016/09/02/kurvanak-allni-es-szuznek-maradni-egyszerre-nem-lehet/
www.facebook.com/mszpfb/photos/pcb.1184378978286497/1184378081619920/?type=3
Molnár Gyula felmentett nem bűnöző, egykor fideszes nehézfiúkkal üzletelő főnixmadár szánalmas, kettős beszéd a húsosfazék árnyékából: nincsen kvóta, nincs kérdés, nincs terítéken a Fidesz által feltett hazug kérdésre rímelő szándék az EU részéről, de ha lenne ilyen szándék, az MSZP a kormányt támogatná. Ahelyett, hogy Molnár Gyula ezt az álságos, veszélyes játszmát ítélné el egyértelműen, ha kell naponta többször, bejelenti, hogy pártja kész tovább asszisztálni a Fidesz által felépített, orosz befolyás alatt álló, dupla szögesdróttal körbevont autokráciához, ahol néhány disznófejű téesz­elnök kezébe került minden, ami mozdítható. Molnár Gyula Brüsszelben védelmezi a nem létező betelepítési kvóta kapcsán a kormányt és ezt büszkén el is mondja. Azt hiszem, most jött el a pillanat az MSZP életében, amikor már csak önmagát szembeköpve remélheti, hogy megmaradhat tényezőnek a politikai palettán, és újra becsúszik a parlamentbe, ahol majd kényelmesen elüti az időt a soron következő választásig. Ha még lesz egyáltalán választás. Mert Molnár Gyula meggyőződése, hogy kurvának állni és szűznek maradni egyidőben lehetséges. Nem. A kvótát hülyeségnek tartani és a kvótaellenes harcot támogatni egy mondatban nem lehet. Vagyis lehet, csak senki nem fogja komolyan venni. Aki mindenáron MSZP-­s, az múlt héten és jövő héten is MSZP-­s volt és maradt. Aki fenntartásokkal támogatta az MSZP­-t, annak most kifordult a gyomra. Aki meg régen elfordult az MSZP­-től, az most nem fog fejvesztve visszatalálni az elhagyott útra. De legalább lassan végérvényesen kiderül, hogy a Kétfarkú Kutyapárton és néhány magányos harcoson kívül nincs ellenzék ma Magyarországon. Ez van.
volvós
Kócsag kormányszófosó !!!
Te kis porbafingó vagy Schulz Úr szemében, ugyhogy
te csak foglalkozz a " saját " problémáddal, és ne felejtsd
az új rózsaszin tangabugyidban felvonulni az idei PRIDE - n !!!
Köb Jani
Nincs olyan szemétség, amire egy politikus ne vállalkozna ha megválasztása a tét.
wagabund
próbáljon meg valahogy egy érettségihez jutni...addig is elvan.
méghogy kancellár...és még ide vakkant..
Nessy
Minő szerencse, hogy mi egyetlen állam dolgaiba nem bele vau-vau!
libellle
@human: Amennyiben viszont a CDU-CSU nem kapja meg a megfeleö többséget akkor itt ujra nagy -koalitio lesz. Ennek következménye pedig Schulz ur Vizekanzler lesz.
moareka
Ez a kovácszoli , pont olyan mocskos cinikus, mint a gazdája...
cs.n.
Akkor rajta, tanácsoljátok Martin Schulznak, ne a magyar sajtóban nagylegénykedjetek. Különben meg mit pofáztok bele, csak ti kampányolhattok azzal, amivel akartok?
Desischado
Mi a manó, a fidesz beleugathat az Unió dolgaiba, kritizálhat, hazudozhat, de ha bírálatot az nem tetszik? Bagoly mondja verébnek, hogy nagyfejű!
Kookas
@wagabund: még az sincs neki? "én meg le csöves diplomásozom"a kinézete miatt!!
Jozefina
Ha csak utalt valakire, vagy valamire Schulz Úr, de meg nem nevezte, akkor honnét veszi, hogy szegény orbánra utalt??? Vagy egyszerűen így is magukra ismernek???!!!
Eladott Ország
@Kookas: hirtv.hu/hirtvkulfold/erettsegi-nelkul-az-ep-elnoke-martin-schulz-1161916
Érettségi vizsga nélkül tölti be az Európai Parlament elnöki tisztét Martin Schulz. Ez derül ki a német baloldali politikus önéletrajzából, ami a parlament honlapján olvasható. „Ha sokáig jelen vagy Euróban, minden disznót megismersz” – mondja a Der Spiegel riporterének. Ekkor már tudja, ha minden „disznó” eszén túljár, álmai megvalósulnak, és ő – Martin Schulz, a lenézett kis senki – mégiscsak valóra váltja álmait, és az emberek egy része felnéz majd rá. 2012. január 17-én valósággá válik a lehetetlen: Strasbourgban az Európai Parlament elnökévé választják.
moareka
@Eladott Ország Lehet vitatkozni azon, hogy ki milyen iskolát végzett, s hogy állja meg a helyét. Azt szokták mondani, hogy egy diploma nem ad intelligenciát, s ez valóban így igaz...
Mehetünk ezekkel a jogvégzett idiótákkal a büdös frászba,-rafkósan átejtik a népet, szétlopják az országot, persze kivétel ami erősíti a szabályt, van paradoxon,- a nemzet gázszerelője...
Perwool
@Eladott Ország: 9:12
Nem az számít, hogy milyen iskolában végeztél, hogy mit dolgozol, ha nem az, hogy mennyire vagy EMBER!!!
/Joey/
A józan paraszti ész, sokszor többet ér mint három diploma!
Köb Jani
Három diplomás sem ér fel egy józan paraszt ésszel!
kukac50
Amit vállaltunk a belépéskor az unióba,azt illő lenne betartani! Orbán megszavazta aláírta a migránsok befogadásáról szóló egyezményt az eu parlamentbe akkor tartsa is be! Ne magyarázkodjon üzengessen! Magyaroknak is azt mondja el amit az európai parlamentbe mondott! Hazug embert el kell zavarni a hatalomból!
libellle
@wagabund: Miert kellene Schulznak leéréttségeznie? Nállunk az érettséginek semmi jelentösége nincs. Arra kizárólag akkor van szükség amennyiben valaki egyetemen kiván tovább tanulni. Van más iskolája, fogalmam nincs ki hintett ott el ilyen ertelmetlen hüklyeségeket. 4-5 nyelvet beszél folyékonyan több könyvet irt, nem iratott,Hol a problémátok a felesleges érettségivel, nállunk teljesen más az oktatási system. Magyarországnak van egy orbán viktora és gyengeelméjü. Nos ez a katasztrofa nem Schulz ur felesleges èrettségije

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.