A matador halálával végződött egy bikaviadal a francia kisvárosban, Mont-de-Marsanban. Iván Fandino elesett, a bika pedig felöklelte, majd oldalba szúrta a szarvával.

A sajtóértesülések szerint a matador a kabátjában botlott meg, a bika pedig a tüdejébe döfött a szarvával. Még életben volt, mikor elvitték az arénából, de a kórházba szállítás közben belehalt a sérüléseibe.

A jelentések szerint 10-15 centiméterre fúródott bele a 36 éves spanyol matador oldalába a bika szarva. 12 éves pályafutást tudhatott maga mögött, amelyeken számos díjat nyert. - írja a The Sun.

Elesett kabátjában a híres matador, halálra öklelte a bika

(Fotó: IROZ GAIZKA/AFP)

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Ezt a véres viadalt be kellene tiltaniuk!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
CsipkeRózsa
Ezt a véres viadalt be kellene tiltaniuk!
namihami
Munkahelyi baleset.
Biztos a kinti minimálbérért csinálta és úgy nagyobb a kockázat, mert rongyos ruhában, talpnélküli cipőben kellett a veszélyt vállalni. És még biztosítókötél se volt.
És most a lényeg: Miért nem hagyta abba vagy el se kezdte volna, ha veszélyes? Megfizették, amiben benne volt a rizikó is, nem?
namihami
@Peller Anikó: Pont ez jutott eszembe egy pillanattal az enter után.
Grafix69
Baszottúl sajnálom szegényt a kardjával meg a sok segítővel , meg kifárasszuk a szerencsétlent , aztán bele nyomjuk a kardot a marjába . Dögölt volna meg az összes torreádor , ja meg vadász , mert az is nagyon hasznos. Múltkor láttam egy picsát aki egy lelőtt zsiráfon térdepelt és fényképezték a bazi nagy teljesítményért . Régebben olvastam , az egyik vízi show alkalmával az orka elfogyasztotta az idomárt . Hála Ísten mondom , ha valaki látott olyan videót amin az idomítást mutatják be , na az tudja miről beszélek. Én betiltanám az összes ilyen felesleges állat kínzást . Csináljanak az emberek maguknak arénát aztán a gazdag suttyó gyerekeket be lehet engedni egymásra egy nagy fejszével aztán a nép meg élvezné , sokkal igazságosabb lenne mint állatokat bántani .
namihami
@Grafix69: Ezt én úgy fogalmaztam meg, hogy a prédának is kellene egy puskát adni.
Akkor lennék igazán kiváncsi, hogy a sok Pampallini hogy húzná a belét...
lampa laz
Aki vállalja az életveszélyt, annak számolnia kell a halállal is. Itt most az utóbbi jött össze.
Grafix69
@namihami: Volt egy eset talán 20 éve , lehet kicsit régebben , de mindenképpen a gegszter váltás után . Szóval a pécsi állatkert , nem volt egy túlzottan gondozott akkoriban és már régen nem élte fénykorát , ás abban az időben ha bent jártál akkor igazán sajnálhattad az állatokat , szegények nyomorúságos körülmények közt tengették napjaikat , sokszor éhezve. A lényeg annyi , hogy az ott dolgozó gondnok ki gondolta hogyan tehetne szert kis pénzre ,nos egy Ausztriai vadásznak 2000 ft ért engedte a ketrecben lévő medvét kilőni , persze pénzért . Szerencsétlenségére a medvét keresték később így derült ki az osztrák vadász története.
namihami
@Grafix69: és ebben leginkább a 2.000 ft a felháborító. Mert a hülye legalább annyit kért volna, hogy a többi állat egy darabig jóllakhasson. Mert a 2 darab ezres már akkor se nagyon volt elég egy világkörüli útra.
Viszont legalább a maci nem éhezett tovább. Sajnos...
madlaci66
@Mirabilis: Ez a történet Franciaországban történt a cikk szerint.
Eriksson
Egy magyar turista bikaviadal után betér a szomszédos kifőzdébe, s a séf ajánlatára a helyi specialitást - bikaherét - rendel. Bőséges és finom volt az étel, elhatározza, hogy ezentúl mindig ilyet fog enni. Egy ilyen alkalommal igencsak kicsire sikeredett az adag. Kérdezte is a séfet, hogy ma miért csak ennyi? Tudja kérem, ma a bika győzött, kapta meg a választ.
Pálinkafőző Rézüst
Vajon hogy botlott meg a kabátjában, ami valójában mellény, és a derekáig (sem) ér...
Inkább a capotéjában, ( a bikát ingerlő,és irányító köpeny) botlott meg talán. De az nem kabát, propisék...
nezelodo
Nem tudta az a szerencsétlen bika, hogy ő egy sikeres és híres matador. Pechje volt, meg a bikucinak is.
Fradigege
Tudta, hogy mire vállalkozik. Most mit sír a szájúk?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.