Sok jót elmondtak már Kanada fiatal miniszterelnökéről, Justin Trudeauról, melyek között felsőtestének erejét sem lehet figyelmen kívül hagyni. A napokban újra elkezdett terjedni a világhálón az a fotó, melyen ezen erényére csodálkozhatunk rá.

Ilyeneket tud a kanadai miniszterelnök

A fotót a kanadai jóga tanár, David Gellineau osztotta meg, és újra elkezdett vírusként terjedni, noha 2013-ban már maga Trudeau is megosztotta azt Twitter oldalán:

A képen csupán a csuklóján egyensúlyozva tartja magát az úgynevezett indiai páva pózban, vagy eredeti nevén mayurasanában.

Trudeauéknál úgy tűnik családi hagyományról van szó, hiszen édesapjáról, a korábbi kanadai miniszterelnökről is készült egy hasonlóan híres fotó:

I clicked random and landed here. I like it. So for being so awesome, here's a picture of former Prime Minister of Canada, Pierre Trudeau, doing a fairly awesome yoga pose called the Peacock.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Az semmi, a miénk a hasán billeg! (Na ezért meglátogat megint a Cenz Ura, mint tegnap, úgy eltűnt a cikk meg a hozászólások , mint a W. Tamás hullája, fijjuk az előzményeket menti a gép,nem kell majd hülyének nézni)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Cefi
A magyar miniszterelnök tudománya nem publikus. A putyin fasszopás 18+ karikás. Vagy még abban is szánalmas és röhejes.
amaramaistanna
...tiszta apja, szinte minden tekintetben...
iluminati
@Cefi: Teljesen igazad van...Annyit még, hogy művészien tud, hazudni,uszítani, lopni.
Sportból csak a stadion építést ismeri...csak egyszer lenne már 2018
F_Viktor
Ha, ha az mind semmi, próbálná meg utánozni egy büszke magyar miniszterelnököt:
www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=459orbanfoci.jpg
nezelodo
Az semmi, a miénk a hasán billeg! (Na ezért meglátogat megint a Cenz Ura, mint tegnap, úgy eltűnt a cikk meg a hozászólások , mint a W. Tamás hullája, fijjuk az előzményeket menti a gép,nem kell majd hülyének nézni)
Perwool
@F_Viktor: www.youtube.com/watch?v=BdQzV6Df_BA
Se mellény, se gorillák...Ez a kanadai miniszterelnök!!!
nezelodo
@Perwool: Se nagy mellény se golyóálló mellény, se ibolya szerénység, a migráktól sem retteg, sőt fényképezkedik velük. Lehet hogy a földrészt sem akarja mások helyett megvédeni a terroristáktól? Hát nem viszi sokra!
Grafix69
A mienk az sokkal többet tud, simán beszél egyszerre két ellentétes dologról a híveknek , a Matolcsyról meg nem is beszélve , olyan kancsal ,hogy hátrafelé folyik a könnye:)
libellle
@Perwool: Nahát ez is selfizik a bewándorlokkal. Mennyire jól teszi.
nezelodo
@Perwool: Tartok tőle ott sem fog operettkapitányt játszani vagy pávatáncolni a mi géniuszunk!
Perwool
@nezelodo: Hát nem! Azóta lett ilyen nagy kelet és ortodox hívő, mióta a demokratikus országokba nem szívesen látják.Szinte minden demokratikus országgal összebalhézott, így marad a diktátorokkal való haverkodás.
Eriksson
A páratlan Trudeau dinasztia. Könnyű az olyan miniszterelnöknek, akinek már az apja is miniszterelnök volt.
papa.49
Viszont a hazugovics apja mi is volt ja párttitkár...
Ez a ,,püffedt hátvég,, max. a hasán tudna forogni, ha jól a tökfejébe rúgnánk!!!
Grafix69
@papa.49: A Nemzeti Együtt Lopás szervezete élén a Nemzeti Malacunkal, Nemzeti Kancsalunkal , a Nemzeti Arany hörcsöggel, a Nemzeti Flóriánnal , meg a Nemzeti Kötvény emberekkel .
human
Nagy dolog. Orbánnak meg 750 ezer forint a megtakarítása mindössze, de volt óvodatársának 3 milliárdos tiszta jövedelme van évente. Na ezt tessék utána csinálni.
nezelodo
@Eriksson: Jaj, ne, eléggé áthallásos a bejegyzésed! Legyen csak korát meghazudtolóan nagy tudású egyetemi tanár a százlábú, irányítsa és tulajdonolja a hazai szálloda birodalmat és turizmust, led lápákkal fényesítse az országot a párja, maradjon prédikátor a focilegenda Gazsi, mert így is elég nagy csapás a köz javaira és az ország megítélésére az apjuk, és a nagyapjuk. Nehogy má' dinasztia alapító legyen a Dakota família, és a nyakunkon maradjon!
libellle
@durbincs: Mindenki aki normális koksot eszik, szerinted aki pedig gyengeelméjü mázaszámra a kolbászt. Persze most legalább vann neki miböl. A te pénzedböl is és az összes Europai adófizetö pénzéböl.
Eriksson
@nezelodo: Ne terelj. Most a kanadai miniszterelnöki családról van szó. Ott beleszületnek a hivatalba, mint Bushék az USA-ban?
nezelodo
@Eriksson: Nem vagyok én juhász, a vezér hívja a választóit nyájnak, és tereli őket. Egyébként úgy viselkednek, hogy beleszülettek... Nem emlékszel, olajsejkekkel tárgyalt a vejkó meg a százlábú? Vagy csak az örök világosságot akarja elvinni nekik a led lámpáival a turista útjukon?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.