Kiborította és feldühítette a pihenni vágyókat az a brit turista, aki terroristának öltözve ijesztgetett egy horvát kisvárosi étteremben.

A férfi terepmintás nadrágot, műizmokat, napszemüveget, fejkendőt, de még felfújható puskát és műanyag robbanótöltetekkel felszerelt mellényt is viselt.

A vicces kedvű kiránduló a közkedvelt nyaralócélpont Hvar városába látogatott el barátaival, ahol legénybúcsút tartottak.

Terroristának öltözve ijesztgetett a legénybúcsún – nem találták viccesnek

Mindez csupán hetekkel a 35 halálos áldozatot követelő Manchesteri terrortámadást követően történt.

A hangulat egyből megváltozott a bárban, ahogy megérkeztek. Mindenki megdöbbent, néhányan idegesek lettek. Csodálom, hogy beengedték őket. Az emberek bámultak és mindenki arról beszélt, milyen undorító volt viccet csinálni egy ilyen komoly témából, főleg, ami az időzítést illeti

- mesélte egy szemtanú.

A férfi állítólag azzal védekezett:

Nem londoni terroristának öltöztem, hanem szomáliai kalóznak, mert később hajózni megyünk. Nem gondoltam, hogy az emberek így reagálnának rá.

Korábban a Glasgow-i reptéren keltett riadalmat egy legénybúcsús csapat, akik kamu bombát helyeztek el egy barátjuk táskájában. A rendőrséget a helyszínre hívták, az ünneplők mégis szabadon folytathatták az útjukat Berlinbe.

(The Sun)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.