Az amerikai elnök Észak-Koreán kívül Barack Obamát is okolja a diktatúrából kómában hazaszállított amerikai diák hétfői haláláért.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
trump-trump... Mit tehetett volna Obama? Nos jo, akkor most mutasd meg, hogy te majd azt a 3 masik amerikait hazahozod Eszak-Koreabol, mert olyan fasza gyerek vagy...
De a legnagyobb baj abban van, hogy az amerikaiak TUDJAK mar eleg regota - hiszen jol ertesult nepek ok -, hogy Eszak-Koreaban totalis diktatura van, kiszamithatatlan diktatorral az elen, es ennek ellenere egyetemistaknak szerveztek oda turistautat?
Nem inkabb ezt a szervezot kene jol valagbarugni? Elsosorban?
Es ha mar megvan a baj - mert a masik 3 allampolgarnak bizony megvan a baja -, akkor meg minden erotokkel azon kene dolgoznotok, hogy ezeket mielobb kiemeljetek ebbol a kornyezetbol.
Na, te nagy szajkarates, a lecke fel van adva!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.