Meghalt a férfi, akit kedden, miután működésbe hozott egy kisebb bombát a brüsszeli központi pályaudvaron, lelőttek a belga katonák.

Az első hírek még ellentmondásosak voltak azzal kapcsolatban, hogy életét vesztette-e a férfi, miután rálőttek a belga katonák – most megerősítették, hogy igen.

A belga sajtó idézte a belga ügyészséget, miszerint a lelőtt férfi hátizsákot és robbanómellényt viselt. Szemtanúk szerint a robbantás előtt azt ordította, hogy Allahu Akbar. Az ügyészség egyelőre nem tudta azonosítani a merénylőt. A támadásban senki sem sérült meg.

(BBC)

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
Libsi csapat...csak nem megint muszlim az elkövető???Bár ti olyan vakok vagytok,ha családtagotokat mészárolná le,akkor is csókolgatnátok őket!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
Libsi csapat...csak nem megint muszlim az elkövető???Bár ti olyan vakok vagytok,ha családtagotokat mészárolná le,akkor is csókolgatnátok őket!!
Peller Anikó
@Pálinkás Pál: Pali örülnék ha a liberalizmust nem kevernéd az idiotizmussal, a többi stimmel.
36
Úgy is van ez jól. Agyon kell lőni.
Börtönbe nem szabad engedni, mert csak még többeket radikalizál. Egy társadalomnak sem szabad ezeket etetni, itatni, segélyezni.

Csak hát, marad a helyzet. A terror veszély. Most még a nyári túristáskodás is bejött a képbe.
A múltkori angol "visszavágó" viszont azt mutatja, hogy az őslakos polgárok nem bíznak abban, hogy az állam meg tudja védeni őket. Beindul az adok kapok. Ez rossz. Nagyon rossz. De hát. Ára van a szabadságnak, a liberalizmusnak, a kényelmes életnek, a jó egzisztenciális körülményeknek is.
Az ember, vehet magának arany órát, ékszert, gyémántot, mindent tudó okos telefont, de mindezek alapanyagait gyerekek és felnőtt rabszolgák termelik ki, nyomorúságos körülmények között, Afrikában, Ázsiában.
És mindez, nem változott semmit a mai napig. Csak ma már nem csupán pénzt fizet érte a nyugati ember, hanem az életét is vesztheti, akár egy ilyen luxus vásárlás közben egy európai, divatos bevásárló helyen.
Hellcat
@Pálinkás Pál: Na te aztán kurva hiteles hozzászóló vagy öcsém...te annál a cikknél is libsizték amelyiknél a muszlimok közé hajtottak a furgonnal. Agyatlan illibsi bérkommenter vagy. Egyébként meg ha nem lett volna liberalizmus akkor valami földesúr földjén kapálnák ebben a kurva nagy melegben éppen.
Pálinkás Pál
@Hellcat: Ha jobban odafigyelnél,akkor utána azt is megírtam hogy már tavaly megmondtam,alőbb-utóbb ez lesz,nem lehet végtelenségig cukkolni az embereket...ha a hatóság nem,majd ők intézik el...de mintha valami javulást látnék,mostanában lelövik őket
Hellcat
@Pálinkás Pál: Javulás? Sokkal nagyobb haszna lenne élve elfogni ezeket a tetveket.
Veleda
@Pálinkás Pál: Mindent értek, csak azt nem, hogy jön ide az agyatlan libsik?
Pálinkás Pál
@Veleda: Ez egy másik cikk alatti hosszas vita miatt...de azok közül egyet sem látok most itt szövegelni! Ők azok akik szerint ha nem akarsz ilyeneket Európába,akkor te náci vagy!!! Persze most hogy minden napra jut egy muszlim robbantás,mélyen hallgatnak!
Köb Jani
A belga katona rasszista mivoltát , gyilkos hajlamát bizonyította be Allahu akbar kiáltásra, mert a félelem elvette a józan ítélő képességét.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.