A világ legtekintélyesebb gazdasági lapja konkrét lépéseket javasol, hogyan szabaduljon meg az európai kontinens Orbán “lopakodó diktatúrájától”. Az Economist legfrissebb szerkesztőségi véleménye (angolul itt) szerint Orbán nagyot változott, amióta 1989-ben a pártállami diktatúra ellen beszélt: ma már Vlagyimir Putyin legközelebbi európai barátja, pártja pedig egyre szorosabban uralja Magyarországot. Miután újraírta az alkotmányt, a választások nem igazságosak, elnyomja a sajtót és oligarcháknak ad nagy hatalmat. Az Economist felhívja a figyelmet, hogy Magyarország évente 6 milliárd euró uniós forrást kap, aminek egy jelentős részét ellopják. A közvélemény-kutatások szerint a magyarok továbbra is az EU leglelkesebb tagjai közé tartoznak – hiába van kiplakátolva az ország “Állítsuk meg Brüsszelt” feliratokkal.

Forrás: nyugatifeny.hu
Feltöltő: Horizont
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Desischado
Érdemes volna ezeket a tanácsokat megfogadni! De elsősorban nekünk kell eltakarítani ezt a parazita bandát!
lópicigáspár
@Horizont: Nem kellene ennyire túlbonyolítani!! 7,62 acélmagvas...
relatív
Sajnos a demokráciának mondott keret arra lehetőséget ad, hogy egy despota kiépítse a népellenes maffia-államát, de a leváltására már semmiféle lehetőséget nem biztosít legális módon !

Egy kiépített maffia-birodalom ellen igencsak az erőszakos megoldás tűnik járhatónak...
Desischado
Érdemes volna ezeket a tanácsokat megfogadni! De elsősorban nekünk kell eltakarítani ezt a parazita bandát!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.