A Századvég kutatója szerint kevés lesz a Brexit lezárására a még fennmaradó 21 hónap, újabb tárgyalások is lehetnek majd utána. Theresa May brit miniszterelnöknek eléggé megingott a széke még a pártján belül is.

A Századvég kutatója szerint nem lesz elég a Brexit lezárására a még fennmaradó 21 hónap, egy újabb, átmeneti időszak alatt rendezhetik a felek az összes részletszabályt.

Kiss István az M1 aktuális csatorna szombat délelőtti műsorában elmondta, Theresa May a választások után is kiállt a "hard Brexit", a kemény tárgyalások és folyamat mellett, ugyanakkor a választások eredménye azt tükrözi, hogy az emberek inkább a "soft Brexitet", vagyis a puhább megoldást választanák, emiatt a miniszterelnök kénytelen lesz változtatni a hozzáállásán.

Hozzátette: May megítélése nagyot esett, és elképzelhető, hogy pártján belül "megfúrják" a miniszterelnököt, mert a választáson elvesztette többségét a törvényhozásban, és a következő választásokon egy új jelöltet állíthatnak.

A szakértő úgy vélte, mivel kevés lesz a 21 hónap a tárgyalások lezárására, újabb két éves meghosszabbítás pedig nem elképzelhető, ezért átmeneti időszakra lesz szükség a Brexit lezárásához.

(MTI)

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
"A Századvég "kutatója"? szerint kevés lesz a Brexit lezárására a még fennmaradó 21 hónap." Akkor megtoldják majd egy lépéssel. De arra hogy a hazánkat kirúgják, ha így folytatjuk arra elég lesz, nyugodjál meg te tudományos lóf*szjankó.
Csizmás Kond
...ez az egész cirkusz addig fog tartani amíg az érdekeltek akarják.
wagabund
..."Kevés lesz a Brexitre a fennmaradó 21 hónap"...

egy nagy lófaszt lesz kevés...csakhát az a napidíj..az nagyon jól jön mindenkinek...ingyen ebéd, ingyen szálloda, fizetett lányok(fiúk)..mindez évekig..

tessék túlórázni, mint itt a csirkefeldolgozóban, vagy a konzervüzemben lekvárfőzéskor.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.