Egy fontos iszlám ünnepre gyülekezők közé hajtott egy kocsi vasárnap délelőtt az angliai New-Castle-ben. Szemtanúk szerint 6-7 embert is elgázolhatott a kocsi, a Ramadán részeként tartott áldozati ünnepen - íd al-fitr - rengeteg gyerek is volt.

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: 1magyar
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1magyar
Lassan majd a nép veszi kezébe az ügyet.De inkább a saját vezetőiket kellene megválogatni!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
1magyar
Lassan majd a nép veszi kezébe az ügyet.De inkább a saját vezetőiket kellene megválogatni!
Csizmás Kond
...ha a nő migráncs volt akkor nem most veszítette el az uralmát...
1magyar
@Csizmás Kond: nem, a muszlimok közé hajtott.
Csizmás Kond
@1magyar: de attól még lehetett migráncs...otthon is ölik egymást
Apatszerek
@Csizmás Kond: az iszlám vallás másik jelentős ünnepe és e hét vasárnapján kezdődik. Az általában négy napos ünnepet annak az emlékére tartják, hogy Ábrahám kész volt feláldozni fiát Istennek.
Az ünnep első napján a muszlimok legjobb ruhájukba öltöznek és kora reggel imádkoznak a mecsetekben. Ezt követően aki megteheti, áldozatot mutat be Allahnak, vagyis a vallási előírásoknak megfelelően leölnek egy bárányt, kecskét vagy tehenet.
Peller Anikó
Na vazze, a pipecs kinek mutatott be birkaáldozatot? Annyit kap érte mint egy rendes emberért.

És nem a rohadék politikusokat fogják akasztani azis biztos.
Köb Jani
@Csizmás Kond: Tőlem lehet ősszel is ha ilyen eredményes lesz:, aki megteheti az áldozat bemutatását Allahnak.
Apatszerek
@Csizmás Kond: A Ramadán pontos kezdetét sajátos számítások és megfigyelések alapján állapítják meg különböző tekintélyes muszlim intézmények, ezért az csak az ünnep előtti napokban válik véglegessé, és nem ritkán a döntés nem egységes., én is őszre emlékezem.
F_Viktor
@Csizmás Kond: Latjatok milyen hulyek vagytok?
Jottok aldozatokkal, csak, hogy hazugsagaitokat igazoljatok!
Erdekelne @Apatszerek: motivacioja, mert ilyen hazugsaggyar komoly fityesz-csicskat sejtet.
Tehat a ramadan a muszlimok szamara a Koran lejovetelenek unnepe! Igen, az elso napja, kezdete sem titok, mindenki szamara elerheto a ramadan naptar!
F_Viktor
@Apatszerek: @Köb Jani: @durbincs: Akkor van jo es rossz terrorista?
Hosok, mint a baltas gyilkos eseteben?
Apatszerek
@F_Viktor: Olvas hátha értelmesebb leszel azoknál akiket sajátos módon, megszokásodnak megfelelően lehülyéztél. Értelmet az értetlenségnek:, A Ramadán pontos kezdetét sajátos számítások és megfigyelések alapján állapítják meg különböző tekintélyes muszlim intézmények, ezért az csak az ünnep előtti napokban válik véglegessé, és nem ritkán a döntés nem egységes...!!!--------@F_Viktor: Azért én nem leszek terrorista simogató még úgy sem ha lehülyézel:, mert nem simogatom az általad oly nagyra becsült terroristákat.
Apatszerek
@F_Viktor: Az olasz-fran­cia ha­tá­ron ro­ham­rend­őr­ség osz­la­tott fel egy mig­ráns-sá­tor­tá­bort, Athén bel­vá­ro­sá­ban pedig több száz mig­ráns kö­zött tört ki tö­meg­ve­re­ke­dés.
Köb Jani
@F_Viktor: A Dísztér környékén lakó, éjszaka pihenni vágyó németek kiszolgáltatottságát, illetve a „német” hatóságok tehetetlenségét látva a hírportál végül megállapítja, hogy a dortmundi, közel 20 ezres „Festi Ramazan” (a „ramazan” szó az arab ramadán - رمضان - török változata – H. J.), azaz „ramadán feszti” újabb útjelzője az idegen honfoglalásnak, illetve Németország lopakodó iszlamizálásának. Mert hogyan is szokták mondani Németország nemzet- és hazaáruló politikusai? Például a jelenlegi kancellár, Angela Merkel, egykori kelet-német ifjúkommunista csúcsvezető, az afroázsiai migránsok Németországra szabadítója, meghívója, Christian Wilhelm Wulff, korábbi „német” szövetségi elnököt idézve 2015-ben ország-világ előtt kijelentette: „Der Islam gehört zu Deutschland” (Az iszlám Németország része). Márpedig, ha az iszlám Németország része, ahhoz tartozik, akkor a ramadánozók miért lennének tekintettek a németek nyugalmára? Zoom Frank-Walter Steinmeier elnök - örömmel látja Németország iszlamizálását Frank-Walter Steinmeier, jelenlegi szövetségi elnök sem akart elmaradni dicső hivatali elődjétől, mert néhány órával ezelőtt a ramadán böjti hónapot lezáró iftár, azaz böjtöt megszakító ünnepi étkezés idejére a Kölnische Rundschau című lap közlése szerint a következő üzenetben köszöntötte a németországi muszlimokat: „Nagyon jó látni azt, hogy időközben a ramadán Németországban magától értetetődően részévé vált a mi közös életünknek” (Es ist schön zu sehen, daß der Ramadan in Deutschland inzwischen zu einem selbstverstandlichen Teil unseres gemeinsamen Lebens geworden ist.”) Frank-Walter Steinmeier szövetségi elnök az ünnepi üdvözlet megfogalmazása előtt valószínűleg nem értekezett a dortmundi Dísztér környékén lakó gyaurokkal.
F_Viktor
@Apatszerek: @Köb Jani: Ha hulye akarnek lenni, amkor en is csak szelsojobbos oldalakat olvasnek, s copyzgatnak. :-)
levarosbukta
Ne tomboljatok, a gázoló is muszlim volt. Véletlenül hajtott a tömegbe, összekeverte a féket a gázzal. Ki fenét érdekli mit csinálnak egymást közt..
Apatszerek
@F_Viktor: Neked az olvasás megy, de az értelmezéssel van nagy hiányosságod:, amit már képtelen vagy életszerűen pótolni:, globál demokrata barbálság simogatója tudatosan v. tudatlanul de benne vagy.
Aki Én
@Csizmás Kond: Azért nem kell nekünk megszakadni. Félreérthetetlenül bizonyítod te magad, hogy mekkora értelmetlen kretén vagy.
Peller Anikó
@Apatszerek: Óó, hagyhatod, a fásviktor csak hiteles forrást olvas mert nem akar hülye lenni.

De már késő.
quadrocopter
"Az Unilad Anwar Asif 29 éves szemtanúra hivatkozva azt írja, hogy az illető látta a kocsit, amint egy nő vezeti és a tömegbe csapódása előtt elveszítette uralmát a jármű felett. A sérültek között két gyerek is van."

Lehet ejakulálni! Így járnak azok, akik nem olvassák végig a czikket, de azonnal hörögnek!
Apatszerek
@Peller Anikó: Ez már egy frissítés:, de Franciaország- i Iszlám István csak tesztelte a rendőrségi közlekedési eszköz légzsákját, hogyan működik.Szándékosan rendőrségi furgonba rohant egy autó Párizsban, a Champs-Elysée sugárúton hétfő délután. A férfi személyazonosságát egyelőre nem közölték, de a BFM hírtelevízió úgy tudja, hogy egy 33 éves, a rendőrségi nyilvántartásban iszlamista radikálisként nyilvántartott férfiről van szó. Ez nem terrorista
csak a hajlama vezérli a terrorizmus elkövetéséhez!
Pálinkás Pál
Ebben legfeljebb az a szomorú,hogy Angliában történt...ez náluk otthon,ahol lenniük kéne mindennapos elfoglaltság,hogy elgázolják egymást,csak az a baj hogy ezt a szokásukat magukkal hozták ide is!!!
Csizmás Kond
@Aki Én: kisgeci...ha nem válaszolnék az sem volna akihez szól...tehát köszönj kezitcsókolomot !
Csizmás Kond
@F_Viktor: tudjuk te nem akarsz hülye lenni de sajnos annak születtél ...amúgy ha ezután nekem válaszolni akarsz akkor írj magyarul ...hanem sehogy .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.