Szergej Kiszljak orosz nagykövet miatt több amerikai diplomata is bajba került. Trump mossa a kezét, és Obamát hibáztatja.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus
mitől kezdve különölt el a hírszerzés a diplomáciától? Csak kérdezem...
karma1
@Equus: Mostantol ... a la trump...:o)))
Equus
@karma1: Nálad már késő délelőtt van... milyen az idő arrafelé?
karma1
@Equus: Kurva hideg, ambator tel...:o)))) Otthon meg huvosodik legalabb az este? ...:o)) Nagyon nem kivanom Neked a nagy viharokat - azzal mindig csak a baj van... Ket eve Velencen voltunk a nyaraloban, amikor az oriasi vihar elkapott bennunet, mi mar a hazban voltunk, de a szomszednal es az utcan a meggyfat kitekerte a vihar ... Azota alig talalunk oda a hazhoz, mert az a meggyfa olyan regota allt ott, az volt a "mervado"...Jobb, mint a hazszam...:o)))
Equus
itt 20 fok Celsius Bp. mellett. Napközben 30 fok várható... addig nincs gond, míg ki nem szállsz a kocsiból, vagy ki nem teszed a lábad az épületből... Nyár, szokatlan meleggel...
Equus
gondoltam, átugrom Hozzád egy kávéra meg egy kis dumcsira, de csak az odaút 24 óra... egy óra alatt megunnád a képem, akkor visszafelé megint 24 óra min. két átszállással... ezen el kell agyalni... :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.