A méhészkedés ősi mesterség. A méhek ma ismert fajtája is nagyon régóta létezik. 70 millió évvel ezelőtt bukkantak fel az evolúció folyamatában. Körülbelül 100 millió éve jelentek meg a zárvatermők, amelyek beporzásához a méhek tevékenysége nélkülözhetetlen. A méz gyűjtése is egyidős az emberiséggel, a méhészet legrégebbi nyoma a kőkorszakból való. A cikkünkben részletesen leírjuk, hogy az egyes kultúrnépek mire használták a mézet. Érdemes elolvasni a cikket, mert vannak rég elfeledett használati módok, melyek még ma is hasznosak lehetnek a “modern kor” embere számára.

Forrás: hollomeheszet.hu
Feltöltő: hollomeheszet
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

a helység kalapácsa
"Magyar méz." - hirdette a felirat.
Hittem. Gondoltam egy próbát megér. Nem érte meg!!!
Mert egy hígított fost kaptam Q sok pénzért, aranyáron (sót, ennél még az arany is olcsóbb).
Érted, már így is trükköznek legújabban, hogy ugyanannyi mézből valamiféle hígítási eljárással kétszer (vagy többször) annyit csinálnak.
Egy ellenorzott boltban, egy ellenorzott magyar termék - egy masszív átverés.

És ezek vannak kiborulva (amúgy már nem is annyira érdekli őket, mert ők sok pénzért MINDIG A JOBBAT KAPJÁK, a nép, az istenadta nép meg LE VAN SZARVA - te is, te belterjes fideszes gyökér), hogy külföldről gyengébb minőségű termékeket kapunk?

GECI MAGYAROK! GECI MAGYARORSZÁG! - hajrá!!!
(ha érted, úgy is jó, ha meg nem, akkor izé...)

Képmutatás nélküli hit.
Képmutatás nélküli szeretet.
Szeretni a jót, gyűlölni a rosszat.

Az a sok ember...
Az a sok ember egyre butább...
Nyomkodja az a sok ember a gombokat ezerrel (A hétköznapi ember: Gomb? Megnyomom. Miért? Miért ne?; A politikus: Piros gomb? Megnyomom. Miért? Miért ne?), meg van 3 diplomája, de közben mégis FUNKCIONÁLISAN ANALFABÉTA, és a nyilvánvalót, a végtelenül egyszerűt (ami beleordít az arcába) sem képes megérteni, kezelni, a nevén nevezni.

Szánalmas!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.