A két legfontosabb kabinetminiszter Philip Hammond, pénzügyminiszter és David Davis, Brexit ügyi miniszter összecsapott az alsóházban a Brexit kapcsán. Nem egyszerűen nem értenek egyet, bizonyos kérdésekben gyökeresen ellentétes állásponton vannak.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Ilyenkor kell felhivni akkor azt a szemet farage-t, aki jol felkavarta a szart, es belehajszolta a Brexitbe az angolokat anelkul, hogy hatastanulmanyokat keszittetett volna, es hogy az orszag lakossagat tobb informacioval latta volna el. De nem, a szemet farage egyszeruen kisetalt a politikai eletbol.
Az pedig egyenesen felhaborito, hogy amikor mar meghoztak ezt a dontest (kilepni az uniobol), akkor meg van negy evuk arra, hogy eldontsek, megmaradjanak-e a kedvezmenyes vamunioban. HAT NE MARADJANAK BENNE, mert az azt jelentene, hogy csak annyi valtozott, hogy semmifele eloirast nem kell betartaniuk (vagy csak nehanyat), es semmifele kotelezettseget nem kell betartaniuk, mint amit az unios tagsagukkor meg be kellett.
Es a dolog semmikeppen se tartson 4 evig, mert eredetileg is csak 2 evrol volt szo, es ebbol 1 mar letelt...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.