Azt már megszokhattuk, hogy a leghangosabb neonácik egyben nem a legbölcsebbek is. A szlovák szélsőséges "Mi szlovákiánk" párt, az L'SNS tagjai sem feltétlenül a legélesebb kések a fiókban, amit most sikerült is bebizonyítaniuk.

A nemrég parlamentbe jutott párt néhány elszánt tagja Fejérpataky Gáspár (Gašpar Fejérpataky-Belopotocký) XIX. századi író álmát követve akarta megmászni a Kriváň-hegyet a Magas-Tátrában. A csúcstámadás 1841-ben nyert jelentőséget a szlovákok számára, miután ismert számos szlovák nacionalista megmászták a hegyet.

Büszkék vagyunk a szlovák hagyományokra és tovább ápoljuk őket

- írták nagy büszkén az L'SNS egyik Facebook-oldalán, egy teljesen másik hegy csúcsáról, mint amit elődeik megmásztak.

Mindenki a szlovák nácikon röhög, akik rossz hegyre másztak

A nácik ráadásul nem is egyszerűen rossz irányba fordultak hegymászás közben, hanem több tucat kilométerre készült a kép a Kriváň-hoz képest. Ők a Nagy-Kriváň-ra kapaszkodtak fel, ami egy másik hegységhez tartozik.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
Műveltek, mint egy fideszes kommentelő.
Cefi
Műveltek, mint egy fideszes kommentelő.
Clavigo
Muhaha--ha-ha. Idióta ablakos vagy dròtos tòtok:)))))))) Egymàs anyjàt kellett volna megmàsznotok...:))DDDDD:>)))>)
a helység kalapácsa
Úgy látszik a nácik az EGÉSZ világon UGYANOLYAN hülyék.
Ez van, ha zsigerből-idegből-gyűlöletből épül fel... jobban írva, épül le az elméjüket működtető erő. (a "szív" jelképes - gondolj csak a szívátültetettekre, meg a pacemaker-esekre, akiknek nem változik a személyiségük a beavatkozás után - MINDEN az elmét működtető erőben van elrejtve, így nem csak az értelem, az intelligencia, hanem az érzelmek, az érzelmi indíttatás is, ami nem feltétlenül, sőt, sok esetben feltétlenül nem az értelmen, az intelligencián alapul.

Mély víz ez, de ennél eccerűben nem bírtam megfogalmazni, hogy valójában mi mozgatja a kőbunkó nácikat, kommunistákat, liberálisokat (azért a melegházasság össztársadalmi elfogadottsága, az már sok), illiberálisokat, elvakultan a demokráciát polírozókat, vallási fanatikusokat, és tsai-kat.
hetöndöe
Mi ebben a hír,a hirtelenmagyar idióták még a himnuszt sem tudták elénekelni,pedig ők szokták osztani az észt,hogy szerintük ki is az igazi magyar.Szánalmas,aluliskolázott agyzsibbasztott csürhe.
staro2
Kriván-Kriván, ez volt az alacsonyabb ,kevesebbet kellett mászni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.