A társadalomnak el kellene gondolkodni azon, hogyan kezelje a szexrobotok jelentetette problémát – állítja Noel Sharkey, a felelős robottartásért létrehozott alapítvány vezetője Nagy-Britanniában.

A férfi amellett kampányol, hogy meg kell tiltani a gyerekekre hasonlító szexrobotok importját. "Közös szexuális jövőnk a robotokkal" című tanulmányában arról is ír, hogy egyelőre nem tudjuk, hány ember vesz szexrobotot, mivel a gyártócégek nem hozzák nyilvánosságra az eladási statisztikákat.

Betiltanák a gyerekekre hasonlító szexrobotokat

Sharkey szerint közel van az a jövő, amikor az emberek robotokkal fognak szexelni, ehhez képest még elképzeléseink sincsenek arról, mit kezdjünk a dolog etikai részével.

A jelentés szerint a szexrobotoknak többféle funkciója van: egyrészt robotprostituáltak, amik bordélyházakban működnek. Mellette viszont szexuális társai a magányos vagy idős embereknek, a szexuális gyógyulás eszközei, illetve terápiás eszközök az erőszakolók és a pedofilok számára.

Gyerekre hasonlító szexrobotok már most is léteznek: egy kanadai lakos Japánból rendelt egy gyermekre emlékeztető robotot, de mivel a japán vállalat szerepelt a kanadai hatóságok listáján, a csomagot elfogták, a férfi ellen pedig gyermekpornográfia birtoklása miatt emeltek vádat.

(BBC)

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Hát...ha a pedók inkább a robotokon élik ki magukat mint hús vér gyerekeken akkor viszont maradjanak.
Hellcat
Hát...ha a pedók inkább a robotokon élik ki magukat mint hús vér gyerekeken akkor viszont maradjanak.
quadrocopter
@Hellcat: Így van ezzel senkinek nem ártanak!
Pálinkás Pál
Tegye fel a kezét aki gyereknek nézi a képen látható "dolgot"!
Peller Anikó
A kedves agyalágyult noelkének el kellene gondolkodni azon, hogy valami értelmes elfoglaltság után nézzen. A robotok gondolom nem fognak visongatva prájdolni, nem molesztálják a gyereklányokat vagy a gyerekfiúkat mint a buzik, nem civakodnak ha nem esett jól az esemény, nem fogyasztanak fogamzásgátlót és nem kell nekik bundát venni.

Csak nehogy noelkének teljesen elmenjen az agya és gyereknek nézze a vibráló kolompost.
cs.n.
Szexrobot, ilyen is van? Mi lesz Klárikával, mehet a kukába? :)
youtube.com/watch?v=c-Ca1fJ9sL0
wagabund
hát inkább a robotokat töcsköljék, mint a hús-vér gyerekeket.. ..ne tegyünk úgy, mintha nem tudnánk hány gyermekáldozata van a türelmetlen szomszédnak/nagybácsinak,/ nagypapának/, mostohaapukának,/ nevelőintézeti felügyelőnek...
ha ez az ára a békés gyerekkornak, akkor vegyék a robotokat, aztán...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.