Megszokott, hogy Kovács kormányszóvivő menetrendszerűen publikál külhoni lapokban Orbán védelmében. Most a brit Economist hetilap hasábját szúrta ki, akiknek becsületükre legyen mondva, lehozták az irományt.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Az egész ember olyan, mint maga a kinézete, gusztustalan, hazug...stb. Miért angol lapban irogat, akiknek kilóg a lábuk az EU-ból???
RonaGyuri
Viktor-Mihály a kőszikla

A derék Kovács Zoltán fizetett hirdetése a The Economistban

A gaz kapitalista portál – csakis kizárólag Sorosnak akarhattak kedvezni - galád módon megtámadta népünk szeme-fényét (“Stop spoiling Viktor Orban”, June 24th). Ezt a pribékjei nem tűrhették így „Letters to the editor - On Hungary, property transparency, Mexico, Azerbaijan, opioids, Shakespeare” címmel levelet rittyentettek, amit persze a portál (és a nyomtatott változat is) legott le is közölt. Az ilyen komoly portáloknak sem árt egy kis humor. Emlékszem ifjú koromban a Középiskolai Matematikai Lapok is közölt néhány alkalommal érettségikről ellesett „bölcsességeket”.
Nos magával az irkodmánnyal nem foglalkoznék az olyan, amilyen de egy gondolatára reagálnom kell.
Elsőbb kifejtette. hogy „Mr Orban was once a young, courageous rebel who stood up to communism, called for free elections and demanded the withdrawal of Soviet troops. Pity how things change, you say”.
Majd így zárta sorait: „In that regard, it’s not Prime Minister Orban who has changed. Perhaps it’s Europe.”! =))
Egyet kell értenünk! A derék s..lefetyelőnek ebben igaza van. Orbán nem változott. Ő már 89-ben is egy arrogáns, pofátlan műveletlen paraszt-suttyó volt. Akit a Horváth - Pozsgay átmentési biztosok ifjú üdítő erőnek akartak beállítani és akit az akkori (sajnos máig sem sokat okosodtak, legalább is ebben a vonatkozásban egy jottányit sem) megmondó-emberek annak is akartak látni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.