De nem csak egy filmszerepben. Úgy tűnik, Dwayne "The Rock" Johnson hivatalosan is indulna a követekező amerikai elnökválasztáson.

Dwayne Johnson többször említett már, hogy kacérkodna a politikai szerepvállalással, és úgy tűnik, komolyan is gondolja: a Szövetségi Választási Bizottságnál ugyanis bejelentette megalakulását a megválasztásán dolgozó kampánybizottság – írja az AOL.com.

A "Run the Rock 2020" nevű szervezetet vasárnap regisztrálta a FEC-nél egy bizonyos Kenton Tilford Kelet-Virginiából. Ez volna az első hivatalos lépés ahhoz, hogy a Szikla elindulhasson az elnökké válás rögös (bocs) útján. 

Bár Donald Trumpnál nagyjából bárki jobb elnökség-teljesítményre volna képes, azért ne vegyük készpénznek, hogy az egykor WWE-pankrátorból lett színész-celeb Johnson fogja megmenteni a világot: ő ugyanis egyelőre még nem reagált a hírre saját közösségi csatornáin. 

A színészről köztudott, hogy korábban republikánusokhoz húzott, de az utóbbi időkben függetlenként definiálja önmagát, és több ízben is bírálta már Trumpot és intézkedéseit. Saját elnöki ambícióiról kérdezve pedig úgy fogalmazott: ez "valós lehetőség".

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
@Dr plágium: Trump Lee után még a brummogó barnamedve is jobb lesz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.