A gyanútlan, jóhiszemű turisták a piti tolvajok legkönnyebb áldozatai. Sokszor nem gondolnánk, hogy becsapnak minket, máskor pedig már túl későn vesszük észre, hogy megkárosítottak. Ebben a gyűjteményben megtalálsz minden olcsó trükköt, amivel a zsebtolvajok és csalók a turisták közelébe férkőzhetnek!

Forrás: szinesvilag.com
Feltöltő: agibetter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

qxy
Na még egy .
Olasz ország.
Rendőr autó, kontroll, passport, ( el veszi az egész tárcád ha ügyes, vissza megy a rendőr autóhoz és tűz. Te meg nézel,? most mi van? Ha hívod a rendőrséget, elmondják, hogy ha szerencséd van, menj az út mellett gyalog 100 , 500 métert és ha szerencséd van akkor kidobják a tárcádat iratokkal mert csak a pénz kell. ( Áll rendőrök.) Csak agyalj hogy melyik az igazi.
qxy
@agibetter: Igen, az öcsémék jöttek haza szerencsére ő a másik kocsiba volt és őket nem állították meg de az előtte lévőben hatan űltek és mindegyiknek rotty lett a pénze. Az igazi rendőr azt mondta, sajnos előfordul ez . Ez van .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.