A rendőrség most folyó vizsgálata 400, többségében 12 év alatti gyermeket érint. A brit törvény mondja ki, hogy illegális birtokolni, venni vagy terjeszteni szexuális tartalmú képeket 18 év alatti személyekről, önmagukat is beleértve. Mi is az a „szexting”? Egy őrület, ami főleg kamaszok körében terjedt el. Az úgynevezett “szexting”az, amikor a tizenéves fiatalok magukról, illetve párjukról meztelen felvételeket készítenek a mobiljukkal, vagy egy fényképezőgéppel. Aztán ezeket a fotókat a telefonjuk, illetve az internet segítségével szétküldik a haveri kör tagjai számára, akik nyilván ezt továbbítják másoknak. Több, mint 4000 eset volt 2013 óta, ahol a 16 évnél fiatalabb gyermekek meztelen fotókat készítettek magukról és elküldték barátaiknak. Tovább...

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus
és fel kell szerelni kamerákkal az öltözőket és vécéket. Az a gyerek, aki megnézi a másik nemi szervét hugyozás közben,vagy rácsodálkozik a lány barátnője övétől jobban fejlődő mellére, esetleg - horribile dictu - esetleg meg is érinti azt, netán a masztizás is szóba kerül esetleg együtt masztiznak, rettenetes még belegondolni is, h az alakuló szőrzetbe beletúrjon egyik a másiknak...
Hát ezek akasztassanak fel a nyakuknál fogva és addig lágjanak, míg meg nem halnak.
Vagy elehet, h ez már nem Viktória királynő uralkodása? Lehet, h ez már a III. évezred?
És lehet, h a büntetőjogi felelősséggel talán a saját test fölötti rendelkezés joga is megilleti a "gyermeket"?
Equus
@Szeparepa2: sztem, ha alapból vélelmezzük, h büntetőjogi felelőssége egy 12 éves korú polgárnak megáll, mert tudata átfogja, h társadalomellenes cselekményt hajt végre, akkor azt is vélelmeznünk kellene, h éppen annyira tudatosan rendelkezik a teste fölött is.
Nem kellene úgy tenni, mntha egy 12 évesen már rendszeresen menstruáló lány, rendszeresen masztizó srác még mindig vmi tárgy lenne csak.
A kockázatokról, a biztonságról megfelelő felvilágoítást adni, de a döntés jogát nem elvenni!

Ez is a keresztény vallás folytonos bűntudat keltésének eredménye, h idősebbek hajlamosak elfelejteni a kollégiumi szobák meghitt magányát, a saját útkeresésüket. Aljas, szemforgató képmutatás, ami éppen az ő szemforgató elvárásaik miatt eredményez lelki defektusokat.

Idő kell még ahhoz, h az eredendő bűn gondolatát is elvetve úgy gondoljunk a szexre, mint a reggelire, ebédre, vacsira - szükség van rá, hát gyakoroljuk és még jól is esik.
Csizmás Kond
...na de most akkor azok a britek akik rábeszélték a gyerekeiket, hogy a fiuk lányruhába a lányok meg fiúruhába menjenek iskolába, azok ugye köszönik nem szexuálfélrevezetők...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.