Nem találni olyat Törökországban, aki a 15-e éjszakát ne ébren töltötte volna, akárcsak egy évvel ezelőtt, a sikertelen puccs idején. Erdogan - Orbán követésre kijelölt, új barátja - tovább folytatja a tisztogatást, újabb hétezer felmondólevelet kézbesítettek rendőröknek, köztisztviselőknek és egyetemi oktatóknak.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
nepszava.us/erdogan-es-orban-minek-nevezzelek/
Erdogan Orbán Viktor legjobb barátja. Talán elgondolkodnak ezen a magyar értelmiség azon tagjai, akik még ma is szakmai fölényüket csillogtatva vitára is méltatlannak tartják, vajon Orbán Viktor náci-e vagy csak fasiszta, mert szerintük egyik sem. Pedig ma már a kérdés, hogy vajon Orbán lesz-e a mi Erdogánunk, idejét múlta. Az aktuális régen az, hogy mikor hozza létre az Erdogánhoz hasonló, személyére szabott elnöki rendszert, amelyben formálisan is Orbán Viktor kezébe kerül minden hatalom.
eugen4402
Receptre Ördögámnak mit mondanak a tanácsadói? Így kell híveket gyűjteni?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.