Az amerikai elnök nem volt elégedett a brit sajtóvisszhangokkal, úgyhogy azt ajánlotta Maynek, "hasson oda", ha azt akarja, hogy betegye a lábát az országba.

Az amerikai elnök egy Theresa May-jel folytatott magánbeszélgetésben jelentette ki, hogy csak akkor hajlandó ellátogatni az országba, ha a brit miniszterelnök asszony kezeskedik érte, hogy a sajtó gyengéden bánjon vele - írja a The Sun on Sunday

"Majd ha tudom, hogy jobb fogadtatást kapok, akkor jövök, nem előbb" – szögezte le az elnök a May-jel folytatott magánjellegű megbeszélésének a lap által megszerzett átirata szerint. "Jönnék szívesen, de nincs okom sietni... Úgyhogy ha ezt el tudja intézni, jelentősen megkönnyítené a dolgokat. Nem voltak túl kedvezőek a sajtóvisszhangok a múltkor, Theresa" – tette hozzá Trump, mire May csak annyit reagált: "Hát, tudja, milyenek a brit újságírók..."

Az amerikai elnök látogatásáról már szó volt egy ideje, de hét elején kiderült, hogy az eredetileg még az idénre tervezett eseményt valamilyen okból jövőre halasztották. Akkor sem a miniszterelnöki hivatal, sem a washingtoni Fehér Ház nem óhajtotta kommentálni az értesülést.

Ha May megpróbálná "megdolgozni" a közvéleményt, mindenesetre nem lesz egyszerű dolga: már kétmillió aláírója van annak az online petíciónak, amit a britek azért indítottak, hogy Trump egyáltalán ne tegye be a lábát az országukba.

Címlapkép: MTI/AP/POOL/AFP

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
Sok volt a kokó Donald kacsa.. Ez már nem az ingatlanos buli az orosz oligarchákkal, amihez szoktál. Sajnos itt nincsenek 16 éves felszopó lányok és drog sincs. De a suttyó, beképzelt gazdag csemetéket itt nem magasztalják fel egy jó üzlet reményében. Szegénykém, pedig azt hitte mennyire raj lesz ez az elnökösdi...:)
SystemError
@durbincs: Nem értem...a vesszők vannak szar helyen vagy az ékezetek? Simán ezt gondolod és leírtad?..:)
SystemError
Te meg húzzál ki egy rendes csíkot vagy húzzál aludni, mert vállalhatatlan vagy ebben az állapotban. Maga Man!:)
fekete
Aligha kivancsiak az Angolok Trumpra!Fajgyulolo,(muszlim) es America first,, Be sem szabadna
engedni europaba. Aki me'g ami mukodik is,,aszt is tonkre teszi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.