Heisler András, a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetségének elnöke megkésve ugyan, de beleállt az Orbán-kormány bírálatába a gyűlölet- és antiszemitizmus-keltő kampánya miatt. Heisler András a héten Izraelbe utazott, ahol az izraelinfo.com készített vele villáminterjút. Arról, hogy csalódottnak érzi-e magát azok után, hogy Netanjahu elnök véleménye merőben más a magyar helyzetről, így válaszolt: “Nagyon csalódottak voltunk, amikor kijött az Izraeli Külügyminisztérium Amrani nagykövetet módosító állásfoglalása. Az egész magyarországi zsidóság csalódott volt.”

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
A zsidóknál is az a gond, ami nálunk, nincs egység, nincs összefogás bizonyos kérdésekben!
Peller Anikó
@quadrocopter: egység csak diktatúrában van, ez a diktatúra hallatlan előnye.

Ha a diktátor mindent ellop akkor meg a hátránya. Ez van most.
bakegya
Mit panaszkodtok,orsos-orbán a zsidókat,de még a cigányokat is szereti és megvédi...akkor mindenképpen ha milliárdokat is képesek eltüntetni!-ja hogy a soros migriket elkergeti?-mert hogy nem kóserek???-még mindíg jobb mint ha kivéreztetné őket a fityiSS MAGYAR KURMÁNY!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.