Németországot és Finnországot is sikerült beelőzni. Magyarország tavaly óta felkerült a 10 legbékésebb európai ország közé, megelőzve Németországot, Belgiumot és Finnországot - derül ki az idei globális békeindexről szóló jelentésből. Hazánk ennek ellenére több ponton negatív kontextusban kerül elő: főképp a sajtószabadság látványos visszaesésével és a széleskörű migránsellenességgel emelkedik ki a régión belül. A bolygó legbékésebb országa továbbra is Izland, míg a legkonfliktusosabb ország, Szíria gazdasága egyre komolyabban megsínyli a polgárháborút.

Forrás: portfolio.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Békesség vs. birka lét

Magyarország tavaly óta felkerült a 10 legbékésebb európai ország közé

Sokakat köztük, Németországot, Belgiumot és Finnországot is megelőzve kerültünk a kontinens legbékésebb országai közé. legalább is , ha lehet hinni az idei globális békeindexről szóló jelentésnek.
Az ausztrál székhelyű Insitute for Economics and Peace (IEP) gazdaság- és békekutató intézet azonban nem rejti véka alá, hogy igazából béke-tűrésről kellene beszélni.
namihami
@RonaGyuri: És azt se teszi hozzá, hogy a nagy békesség ára, hogy nincs az a hülye migráncs (leszámítva a fizetőnézőket), aki itt szándékozna a szükségesnél akár csak egy másodperccel is többet eltölteni kishazánkban. Letelepedni pedig csak a Fáraóbácsik akarnak, mert már a világ egyetlen országa se, kivéve Viktorland, hajlandó megtűrni. Persze ehhez az is kell, hogy a Gazda anyagi ügyeit ""rendbe tegye"". Hogy meghalt? Hát???--igencsak necces a dolog, véleményem szerint.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.