A cél a közel-keleti kereszténység identitásának a megtartása. Az erről szóló kormányhatározatot a 444 fedezte fel a Magyar Közlönyben. Úgy szól, hogy a libanoni templomok felújítására Orbán Viktor utasítása alapján a nemzetgazdasági miniszternek – Varga Mihálynak – kell biztosítania a szükséges forrásokat. Az indoklás szerint a cél elősegíteni, hogy a közel-keleti kereszténység megtarthassa az identitását. A felújítás előkészítéséhez szükséges tudományos munkálatokat és magát a munkát magyar részről a Pázmány Péter Katolikus Egyetem, libanoni részről az Université Saint-Esprit de Kaslik koordinálja. Az Orbán-kormány nagyon szeretne a kereszténység védelmezőjének a szerepében tetszelegni. Tavaly szeptemberben az Emberi Erőforrások Minisztériumában 930 millió forintból helyettes államtitkárságot hoztak létre az üldözött keresztények védelméért.

Forrás: 168ora.hu
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

soljanka
Közben meg ki vannak akadva, hogy a civileket külföldről pénzelik.

Azért szólhatna nekik valaki, hogy Isten kegyét nem pénzért adják. :)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Manhattan
@durbincs: magát is, verték, ha normálisan beszélt ?? magát is, verték, ha normálisan beszélt ?? magát is, verték, ha normálisan beszélt ?? magát is, verték, ha normálisan beszélt ?? magát is, verték, ha normálisan beszélt ??
quadrocopter
@durbincs: A kutya nem ugat! Kuss van neked vakarcs!
quadrocopter
@durbincs: Eléggé a pad alá mostalak kutya, hála a primitív, nanobites agyadnak, primkó debil jószág!
Húzz anyádba, ahogy szoktad, már vár!
quadrocopter
@durbincs: Takarodj anyádba, most is vár...primitív vegetáció!
quadrocopter
@durbincs: Takarodj anyádba, széttárta a lábait!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.