Telis-tele az Instagram olyan lányok csodás átalakulásával, akik túlsúlyukat ledobva kigyúrták magukat. A Montanában élő Jolene Jones ugyanakkor épp fordított fejlődésen ment keresztül, és egész másról mutat példát.

A 26 éves nő előtte-utána képének első felén még testépítő. Ekkoriban minden áldott nap két órát töltött a konditeremben, az ételeket patikamérlegen mérte ki, és minden vacsorára brokkolis csirkét evett. A testépítést akkor hagyta abba, amikor edzője azt javasolta, hogy adjon le további 13 kilót. 

 

Body builder to body lover. This isn't your typical transformation photo. I went from being controlled by my grueling gym regimen and weighing chicken and having protein shakes in my purse to fully enjoying a social life. Some people might say this is "letting yourself go" but you can't put a price tag on happiness. I call this finding myself and realizing I can have more than one passion in life, whether it's hiking up in Glacier Park or enjoying beers with friends. A six pack didn't make me happy. I was never enough and always needing to improve. Today I went rafting with friends and enjoyed food the old me would have drooled over and wouldn't have dared to touch. Your body is quite LITERALLY the only thing that gets you through this life, your worth and joy isn't weighed by what you can lift or what the scale says. My worth is weighed by those I surround myself with and the smile on my face. #bodylover #bodybuilder #balance #happiness #happyiskey #fitfam #formercompetitor #glaciernationalpark #gnp #middlefork #proteinislifebro #transformation #throwbackthursday #instafit #ilovepizza #montanawomen #montana

Jolene Jones (@joleeeenin) által megosztott bejegyzés,

A második képen pedig már 11 kilóval nehezebb:

Testépítőből testszerető lettem. Ez nem egy tipikus előtte-utána fotó. (…) Úgy is mondhatnám, hogy megtaláltam önmagam, és rájöttem, hogy az életben lehet egynél több hobbim is, legyen az hegymászás vagy sörözés a haverokkal.

A kockahastól nem voltam boldog. Sosem voltam elég jó, mindig fejlődnöm kellett.

Ma elmentem raftingolni a barátaimmal és élveztem az ételt, amit a korábbi önmagam nyálcsorgatva nézett volna, de hozzá sem mert volna érni.

A tested szó szerint az egyetlen, ami az egész életedet végigkíséri, az értéked és az örömöd pedig nem attól függ, hány kilót tudsz megemelni vagy hány kilót mutat a mérleg.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

36
A párom is bele volt őrülve vagy 20 évig, hogy márpedig ő elégedetlen a testével és neki mindíg "fejlődnie" kell. Aerobikozott, futott, közben megajándékozott két szép gyermekkel. Ez eddig O.K. Majd, eltalálta, hogy elkezdi a testépítést, de hála Istennek, az edzője és én, rá/le tudtuk beszélni, hogy maradjon inkább nőies, minthogy amorf izomkolosszussá váljon. Nem egészséges az egy mértéken túl.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.