Ma is minden éjjel sír az asszony, akinek férje egy életre elcsúfította arcát, mégis együtt maradt a férfival.

Megrázó riportot készített a DailyMail az indiai családról, melynek feje éjjel rátámadt a feleségére és lányaikra: míg azok aludtak, savval öntötte le az arcukat. A kisebb lány, Neetu a támadás idején csak hároméves volt, ma már 26. Neki nem csak az arcán kellett viselnie apja kegyetlenségét, meg is vakult a sav miatt. Nővére arcát is maró anyaggal öntötte le a férfi, Inderjeet Mahour, a kislány egy hónap múlva belehalt fájdalmaiba.

„Ha a részeg a férjem, ma is azzal fenyegetőzik, hogy megöl minket. Minden éjjel zokogok emiatt, hogy óriási hibát követek el, de nem tudok mást tenni. Sajnos túlságosan szegények vagyunk ahhoz, hogy külön éljünk. Nem is tudnánk máshová menni” – mondta a Daily Mailnek az asszony, a 40 éves Geeta Mahour.

„Azt pontosan persze nem láttam, hogy ő öntötte a savat, de tudtam, hogy más nem lehetett. Gyakran mondogatta, „szétroncsolom az arcodat, ha kikezdesz velem” – idézi fel a nő, aki csak a sikolyára emlékszik. – Csak sikítani tudtam, a lányaim sikítottak, aztán az édesanyám felébredt, ő hívta a rendőröket. Három-négy hónapig feküdtünk a kórházban.

A férj börtönbe került, ahonnan kitartóan küldött leveleket feleségének a bocsánatát kérve. A ma már 60 éves férfi azt mondta: aznap éjjel részeg volt.

„Az üveg savat egy barátom hozta. Direkt egy kevésbé káros elegyet kértem, nem akartam, hogy nagyon megsebezze őket. De ők vízzel mosták az arcukat, miután leöntöttem őket, amit ezzel a savval nem lett volna szabad keverni. Ez még súlyosabbá tette a sérülésüket” – magyarázta a férfi.

Anya és lánya mellé nem állt a lakóközösség, sőt, a falu népe egyenesen kiutálta őket. De nem maradt pénzük, ekkor döntött úgy a nő, hogy visszatér a ma is részeges férfihez.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Az emberi butaság határtalan. Még az erdőben is jobb, mint egy ilyen részeg disznó mellett.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.