A csehek a saját pozíciójukat veszélyeztetik a Visegrádi Négy (V4) csoport aktív tagjaként, amikor a jogállamiságot és a liberális demokráciát támadják Magyarországon és Lengyelországban. - írta Jiri Pehe hétfőn a Pravo-ban. A cseh kormány nem tett egyetlen kritikát sem a közelmúltban, amikor a lengyel parlament olyan törvényjavaslatot fogadott el, amely tovább csökkentette a bíróságok függetlenségét a politikai hatalomban, ami egy új tiltakozási hullámot indított el Lengyelországban, és éles kritikákat vetett fel az EU-ban. A cseh kormány elmulasztott reagálását a cseh igazságszolgáltatás egy nyílt levéllel kompenzálta, amelyben elítélik a lengyel igazságszolgáltatási reformot. Óva intik a cseh politikusokat, hogy ebben a V4-ben részt vegyenek, mert súlyosan árthat a demokratikus Cseh Köztársaság nemzetközi megítélésében. A V4 hírneve Magyarország és Lengyelország túlkapásai miatt folyamatosan romlik az EPben és egyre több az ellenük elindított eljárások száma is...

Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Hoppá, a Gagyi Korrupt Szar épp a napokban pofázta, hogy a V4-ekben akkora az összetartás, hogy csak na!
Megint nem egyeztetett senkivel, mielőtt böfizett!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
cikicakk55
Ezt én nem értem! Nem az Orbán média mondja,hanem a Németek,Osztrákok, Angolok,Olaszok,,Görögök,Törökök,,hogy elegük van az Eu töketlenkedéseiből.Nem kell több migráns Jelentse már be az EU,hogy megtelt.,Aki itt van az is menjen haza.csak azok basztatják a népet,akiknek hasznuk van a migránsokból.A Csehek se így beszélnek majd,ha az osztrákok lezárják a határt és hozzájuk tódul a sok migráns. Ki nem állhatom A FideSSt,alig várom,hogy elzavarják a büdös francba az egész slepjével együtt,de ez a Mi bajunk,nekünk kell megoldani.A migránsok viszont az Eu és a V4-ek dolga is.
quadrocopter
Hoppá, a Gagyi Korrupt Szar épp a napokban pofázta, hogy a V4-ekben akkora az összetartás, hogy csak na!
Megint nem egyeztetett senkivel, mielőtt böfizett!
Jozefina
A V4-eknekben csak a felszínen van "egyetértés", amit orbán, meg esetleg lengyel barétnéja diktál. Ha az Eu tagságról kellene dönteni a csehek és a szlovákok abban a pillanatban hátatfordítanak!!!
kokopelli
Hofi után szabadon: "a Visegrádi 1-ek" lesznek Orbáncék? :--)
kokopelli
@quadrocopter: ..tanultuk,hogy a "kohézió" és az "adhézió" között differencia van ! :--)
Sámannus
Szóval ahhoz képest amit ez az ökör állat képvisel, valóban Antall forog a sírjában, és Jedlik Ányos dinamójára kötve Paks2-t kiválthatnánk vele.
magyarbakancs
Bálványoson-Tusványoson azt regélte Miniszterelnök urunk mekkora az összefogás V4 között.
Na most mi van?
Ez is egy népmesei elem volt?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.