Hatalmasakat csúsztatva közölte az M1 híradása, mit reagált a lipcsei rendőrség arra, mennyire nem kiugró a migránsbűnözés a városban.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Úgy kellene egy jó migráns merénylet a mi riogató vezérünknek, mint egy jó zsíros pörkölt, kenyérrel tunkolva gyerek hangedlivel a nyakában esténként.
nezelodo
Úgy kellene egy jó migráns merénylet a mi riogató vezérünknek, mint egy jó zsíros pörkölt, kenyérrel tunkolva gyerek hangedlivel a nyakában esténként.
Nessy
Nyugi! Majd csak találnak egy - két "migráns szerű" statisztát jó pénzért, aztán csinálnak egy jó krimit, amivel lehet ijesztgetni a híveket!
karma1
orban basi a fel eletet adna akar csak egy iciripiciri terrortamadasert, vagy amiben valahogy elokerul a "migrancs" kifejezes. AZONNAL bevezetne a szuksegallapotot, felfujva az esemenyt, es maris nem lenne valasztas! Hanem o maradhatna automatikusan a kiraly... (aki egyebkent mar regota meztelen, csak meg nem merik kimondani)...Ezert nem fogadta el azt a jobbikos torvenyjavaslatot, amiben 2 ciklusban (8 evben) maximalnak egy ME uralkodasi idejet, mint Amerikaban is teszik. Nana, hogy orban nagyivben dobta a szemetbe a beadvanyt: hat hogy nezne az ki, hogy o, aki meg akarja szerezni egesz hatralevo eletere a hatalmat. Hogy nezne ki, hogy egy diktator nincs belebetonozva a szekebe?
F_Viktor
Erre Göbbels is csak csettintene, s gratulálna a habony-műveknek.
eugen4402
Isten ments', hogy tippeket adjak "ezeknek", de akármelyik községben öt perc alatt lehet találni egy roma srácot, aki pár ezer forintért látszólag elrabol egy női retikült.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.