Orbán Viktor miniszterelnököt azzal vádolják, hogy megsemmisíti a sajtószabadságot, megtámadja az emberi jogokat és átírja a történelem könyveket. De lehet-e népszerű "illiberális" politikája az EU-n belül?

(Forrás: ibtimes.co.uk, peterkelemen által)

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
A diktatúra irányába halad Magyarország most már az egész világ szerint, de még mindig vannak olyan buták Magyarországon, akik nem mondják ki. Még mindig nem értik és nem is akarják megérteni az elborult beteg nacionalisták, hogy Orbánt és bűnbandáját bármilyen áron és bármilyen eszközök bevetésével, de meg kell állítani. Ennek nagyon csúnya vége lesz ha a nép nem lép és nem zavarja el ezeket a büdös picsába.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
Kicsit ugyabn hosszu, de kivaloan megirt cikk, nagyon helyesen ramutat a folyamatra, aminek elinditasaert egyertelmuen orban a felelos... Ez mar nem maradhat Magyarorszag belugye, mert Ma.o. resze az europai unionak, igy nekik is felelosseggel tartozunk a viselkedesunkert.
Talan most meg nem keso.
bakegya
@karma1: nagyon hosszú idő telt el mire ez a belügyes bűnbanda kiteljesedhetett...már tegnap is késő lett volna rabosítani ezt a fideSS BŰNBANDÁT ...ÉLÉN AZ ORBÁNNAL.
Magyarország jobb sorsára csakkk egy külső rálátás világíthat rá-BELÜLRŐL ROHAD AZ EGÉSZ KÖZIGAZGATÁS ÉS A TÖRVÉNRENDSZER IS.
tudode
Elolvasva a erről a POLITIKAI KALANDORRÓL a cikket, talán jobban átlátnak a külföldi médiumok a SZITÁJÁN, mint mi magyar állampolgárok.
.
Ez a zember KÖZPÉNZBŐL mindenkit, aki hajlandóságot mutat, MEGVESZI, lefizeti, az alattvalókat pedig ÚGY ÁTVÁGJA 27 ÉVE A PALÁNKON, mint a MELLÉKTERMÉKET!
.
Íme!
Orbán Viktor és Magyarország sötét útja a diktatúra felé
http://www.ibtimes.co.uk/hold-hungarys-dark-p...
.
"""""Orbán Viktor miniszterelnököt azzal vádolták, hogy megsemmisíti a sajtószabadságot, megtámadja az emberi jogokat, és átírja a történeti könyveket,
De lehet-e népszerű "illiberális" politikája az EU-n keresztül?"""""
.
ÉBRESZTRŐ!.
.
Csúszik le vele együtt a SEMMIBE AZ ORSZÁG, és a leejtőn ma már NINCS MEGÁLLÁS!.
bakegya
@tudode: így van-naponta beszélgetek ,találkozom olyan kortársaimmal aki jobbára,a veszteségeiket sorolják,a problémáikról és a betegségeikről adnak számot.S akkor még az anyagi gondok,munkahelyi feszültségek szóba se kerültek.A felkapaszkodásától követem orbán és a pereputty helyezkedését.A holdudvarról nem is szólva.Hát lehangoló,kiábrándító és egyre büdösebb-már rég érdemes lett volna vele nem vesződni-az országunk teljesen lecsúsztatta ez a maffia.
Jozefina
Út a totális diktatúra felé!!! orbán és kövér nem véletlenül riogat az őszi zavargások lehetőségével. A gáz, hogy az ő kopaszaik fogják kiprovokálni!!

Íme, amit nagyon érdemes elolvasni:
https://444.hu/2016/09/05/pontosan-tudjak-hog...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél