Lövöldözés történt vasárnap hajnalban egy konstanzi diszkóban, a támadó egy embert megölt, hármat megsebesített, a kiérkező rendőrök lelőtték a férfit.

A Baden-Württemberg tartományban, a svájci határnál fekvő Konstanz rendőrkapitánysága és az ügyészség közös közleménye szerint a feltételezett elkövető egy 34 éves férfi, aki hajnali fél öt körül nyitott tüzet a szórakozóhelyen. Egy embert megölt, hármat súlyosan megsebesített.

A lövöldözés után elhagyta a helyszínt, és nem sokkal később rendőrök tűzpárbajban életveszélyesen megsebesítettek. A kórházban belehalt sebesüléseibe. Eltalált egy rendőrt a lábán, ő nincs életveszélyben.

A szórakozóhely számos vendége pánikszerűen hagyta el az épületet a lövöldözés után – áll a közleményben, amely szerint nem lehetett tudni, hogy egy vagy több támadóról van szó, ezért különleges alakulatokat és egy rendőrségi helikoptert is a helyszínre vezényeltek.

A támadás indítéka egyelőre ismeretlen.

A Südwestrundfunk (SWR) regionális közszolgálati médiatársaság szemtanúkra hivatkozva azt jelentette, hogy a támadó gépfegyverrel nyitott tüzet.

Az SWR szerint az elkövető egy iraki férfi. Erről értesült rendőrségi forrásokból a Bild című lap is, amely szerint a férfi a hatóságok látókörében volt.

A nyomozás első megállapításai szerint terrortámadásra utaló jelek nincsenek. Lehetséges, hogy valamilyen párkapcsolati ügy áll a támadás hátterében.

(MTI, Konstanz Polizei)

(Címlapi kép: MTI/EPA/Oliver Hanser)

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
No ne már...megint egy arab??? Libsik...vélemény???
cikicakk55
@Pálinkás Pál: Ez csak egy benarkózott mama kedvence unatkozó csemete volt,aki jó tréfának találta,hogy kinyír pár embert. Szó sincs terrorizmusról.A menekülteket ott is nagyon szeretik,hisz dolgos,beilleszkedni tudó és akaró,kedves vallásos emberek.A Német Nép tárt karokkal várja a többi becsületes,otthont és békét kereső agysebészt,mérnököt,a fiatal nőket tiszteletben tartó fiúkat.megfelelő volt a libsi szöveg?
Pálinkás Pál
@cikicakk55: Tökéletes...de valami igazi libsi...pl Karma véleményére lennék kíváncsi:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.