A pénteken elbocsátott pópa egy 17 éves fiúval próbált szexuális kapcsolatot létesíteni, a fesztiválon népdalokkal lépett fel.

A papi tevékenységtől frissen eltiltott Cristian Pomohaci volt a Szeben megyei Zsinna községben a hétvégén tartott fesztivál legünnepeltebb fellépője – számolt be róla a Maszol.ro

A népdalénekesként is ismert Pomohaci-ot pénteken függesztették fel, amiért egy kiskorúval próbált szexuális kapcsolatot létesíteni. Vasárnap, a fesztiválon több mint negyven percen át volt színpadon, énekelt és viccelődött a közönséggel. Előadása közben dedikált egy dalt a helyi ortodox papnak, aki azonban nem volt jelen az eseményen. Nagy tapsot kapott a közönségtől, rajongói közül sokan virágokat vittek fel neki a színpadra, köztük egy fiatal nagyszebeni pópa is, aki nem viselt papi ruhát.

Az eseményen Szeben, Fehér, Vâlcea és Argeş megyei juhpásztorok vettek részt, a szervezők szerint két nap alatt tízezren fordultak meg a fesztiválon.

Cristian Pomohaci-ot a gyulafehérvári ortodox érsekség egyházmegyei tanácsa bocsátotta el a papságból pénteken, mivel – egy hangfelvétel tanúsága szerint – megpróbált rávenni egy 17 éves fiút, létesítsen vele szexuális kapcsolatot. A volt székelymosoni pap ellen a legfőbb ügyészség is eljárást folytat kiskorúak szexuális kizsákmányolás céljából történő toborzásának gyanújával.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Istenem ha a dagadt törpe és bandája csak pedofíliával lenne vádolható! =))
peterkelemen
A vallásokat emberek találták ki és emberek irányítják manipulálják és a hiszékeny tömegeket tévesztik meg. Ennél aljasabb nincsen így eleve Istentelen és Isten ellen szól. Voltaire jól mondja, hogy eleve csaláson alapulnak. Ráadásul ki Isten? Azt egyetlen egy vallás sem tudja csak megpróbálják a dajka meséiken keresztül elhitetni.

A természetes és szabad emberi hit veled együtt születik és alakul ki. Csak és annak van létjogosultsága minden más mese és hazugság, belemagyarázás. Senkinek nincs joga elmagyarázni ki Isten és miben higgy. Egyértelmű, hogy ide tartozik az is ha valaki nem akar hinni semmiben, mert az embernek bizony ahhoz is joga van. Abszolút magánügy, hogy ki miben akar hinni. Hihetsz egy általad elképzelt Istenben, hihetsz egy kőben, hihetsz a Napban, hihetsz bármiben, mert te mint ember a veled született szabadakaratod révén megteheted ha akarják egyesek ha nem, ha tetszik ez egyeseknek ha nem. Az emberiség egy nagy része még nagyon buta és éretlen, mert már régen le kellett volna vetkőznie a vallásokat világszerte. Természetesen nem könnyű, mert pont ezek a vallások, akik egyébként karöltve a kormányokkal szorosan együttműködve irányítják a tömegeket szerte a világon- Aljas módon kihasználják a hatalmukat és hagyják, hogy milliók, milliárdok a sötétségben éljenek valójában őket szolgálva.
Jozefina
Ez posványos ellen fesztiválja??? Egyébként nem énekel rosszul !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.