Mikor indulunk meg a lengyelek támogatására? Széltében-hosszában szokás emlegetni 1956 dicső örökségét. Nem mulasztják el ilyenkor a fogadkozást, hogy mi majd méltó utódok leszünk. Helyettünk Lengyelország, a lengyel nép 56 útóda.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Senkivel nem lehet azt megcsinalni, mint a magyarokkal... Lengyelek, romanok mar reges-regen tul vannak azon, hogy brossurakbol valo hulyitesekre bedoljenek, vagy szolamoknak higyjenek...Peldat lehetne roluk venni, de ez mar nem fog menni a magyaroknak, el fognak sullyedni putyin langymeleg saraban,...
quadrocopter
Birka a magyar, 500 HUF-ért lemond a demokráciáról, a szabadságáról, a szabad véleménynyilvánításáról!
"A magyarok hátán fát lehet vágni" - mondta a Genyó...és simán ki lehet lopni kaját a szájukból, gondolta a Genyó! És ez így van!
peterkelemen
A mai magyarok a világ LEGGYÁVÁBB népévé züllöttek. Nincs még egy ilyen hitvány, gyáva nép a világon, mint a mai magyarok. Őseink forognak a sírjakban, ezekért kár volt az életüket is feláldozni.
kopacsijanos
@quadrocopter: Elmész te a kurva kibaszot anyádba!
kopacsijanos
@peterkelemen: Mert te az vagy más nembiztos hogy az! te is elmehetsz a kurva kibaszot anyádba!
kopacsijanos
@karma1: Te meg megmártózhatsz a langy meleg szaromban!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.