As its prime minister, he practises “illiberal democracy” and praises Trump and Putin. Meanwhile, the EU money keeps flowing, helping Orbán to strengthen the economy, build football stadiums and reward supportive oligarchs. “The EU is funding the first ‘managed democracy’ in Europe,” an astute British observer who lives in Hungary told me. “The money comes from Brussels. The money goes to Fidesz. And the project continues apace.”

Forrás: newstatesman.com
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Röviden, de velősen arról cikkeztek, hogy Orbán létrehozta az Unió első csupa gazemberekből álló államát. Sajnos amíg az uniós pénzek jönnek azok egyenesen a Fideszhez vándorolnak a cégeken keresztül és tovább folytatódik a pénzek elherdálása üresen kongó stadionokra, üresen zakatoló kisvasútakra és minden ökörségre, ami ennek a megalomániában szenvedő diktátornak a fejében megszületik. Magyarul egyre többen a nyomorba fognak lesüllyedni miközben Orbán és bűnbandája a magyarok verejtékén és vérén gazdagodik.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
Én úgy hívom a Viktort, hogy a Kárpátok II. Géniusza és azután azt kívánom neki, hogy mihamarabb úgy végezze mint az első! (megvan a videofelvételem arról a tárgyalásról, majd a kivégzésről és szeretném a következőt is rögzíteni az utókor tanulására!)
karma1
@kokopelli: Nem, nem ROUGE = voros , franciaul, hanem ROGUE = gazember, csibesz,
karma1
Sajnos, a cikket nem lehet mar tovabb megnyitni, de asszem ez eleg, hogy mar igy ismernek bennunket Nyugaton...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.