Egy új statisztikából kiderül, mennyi magyar gyermek élhet Németországban, tízezrekről van szó, ami fájdalmas az itthoni gyermektelenség közepette. A már állampolgárságot szerzett vagy vegyes házasságból származó személyekkel együtt negyedmillió a magyarok száma. Tavaly már több mint ezer magyar kapott állampolgárságot, a szám évről évre nő – többségük hölgy.

Forrás: privatbankar.hu
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Aki csak teheti menekül Orbán "erős és büszke" államából.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
kolozsvaros.com/2016/06/27/temeto-az-orszag/
Temető az ország.
(…) Ennek a magyar népnek nemcsak vérét szívták, veséjét vették ki, de a hitét irtották ki, valahányszor megmozdult. Élére álltak díszesen, hangos szóval a megmozdult népnek az úri vezérek, a kiskirályok az apró Cézárok. Izgatták, vezették, meddő harcokba uszították, amíg csak el nem fogyott a veszedelmesen összegyűlt energia: Akkor szépen eladták az országot, a népet, s ők megint nyugodtan lakmározhattak legalább egy évszázadot.
Eladott Ország
@gulyasgyula: " Javaslom Novák Katalinnak, hogy a kockás füzetben, amiben vezeti az ország népességét, ne adja hozzá a végeredményhez minden alkalommal azt a számot, amit Bakondi György honvéd mond, mert azok az emberek csak átkelnek Magyarországon, eszük ágában sincs itt maradni." Itt a fidesz kleptokrata kormány hamis kozmetikázott sikerpropagandájára, adataira utaltam.
kolozsvaros.com/2016/05/04/a-migransoktol-megved-minket-a-kormany-de-a-kipusztulastol-ki-ved-meg/
A migránsoktól megvéd minket a kormány, de a kipusztulástól ki véd meg?
gulyasgyula
@F_Viktor: ...Nem pont így de már azt halottam állítólag Botka ötlete hogy az üresen álló //örökség -egyébb ok // házakat meg kell számolni és azokba majd lehet bevándorlókat telepíteni ..ÖTLET AZ VAN pedig MÉG NEM IS MINISZTERELNÖK ...Na ezzel is jól jár az ország ha hatalomra kerül ..
Eladott Ország
@gulyasgyula: Azt hiszed itt is maradnának a migránsok? Egy külön határvadász századot(kat) kellene felállítani az őrzésükre.
gulyasgyula
@Eladott Ország: ...Úgy legyen de attól tartok az Osztrákok sorra adnák vissza a határon átszökőket ..Néhánynak biztos sikerülne a többség kényszerből itt ragadna ..Természetesen Brüsszel előírná milyen élet körülményeket kellene biztosítani nekik ..Ami biztos jobb élet lenne mint a Magyar közmunkások élete ...Faramuci egy helyzet lenne az biztos ..
Eladott Ország
@gulyasgyula: "Migráns szinten" Brüsszel biztos előírná a béruniót, hogy ne szökdössenek egyik országból a másikra. Bizony a segélyek összege meghaladja a magyar átlagfizetést.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.