Egy új statisztikából kiderül, mennyi magyar gyermek élhet Németországban, tízezrekről van szó, ami fájdalmas az itthoni gyermektelenség közepette. A már állampolgárságot szerzett vagy vegyes házasságból származó személyekkel együtt negyedmillió a magyarok száma. Tavaly már több mint ezer magyar kapott állampolgárságot, a szám évről évre nő – többségük hölgy.

Forrás: privatbankar.hu
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Aki csak teheti menekül Orbán "erős és büszke" államából.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
peterkelemen
Aki csak teheti menekül Orbán "erős és büszke" államából.
simmering73
Lassan, de biztosan kiürül az ország. Itt fog uralkodni Orbánbasi másfél millió birkán.
Equus
végül csak a politikusok, a tintanyalók, a cigányok és a börtönőrök maradnak a rendőrökkel együtt. Legalább tágas helyük lesz. Hogy ki fogja őket eltartani, az már más kérdés.
Zeta
Magyar Exeodus?
Vagy lesz még újjászületés?
Gondolkodik rajta az ország vezetése, hogy mi lesz ebből?
Mért nem jön ide jóformán senki,?
Fiatal barátom 2 eve kiment dolgozni, összekalapálni egy házat.
Már abban gondolkodik, a ház ne itt legyen, hanem valamelyik nyugati államban!
Biztos nem egyedi eset, ha így megy biztos egyre többen lesznek!
Clavigo
""Gyere haza fiatal "",,,,,...Legalább a csúzliszájú Récshöl haza jött.
Equus
@Zeta: haverom pénzügyi gondokkal küzdött. Lakásában még a gázt is kikötötték már. Elment a hollandusokhoz úgy, h pár szót beszélt németül és angolul. Fél évet volt kint. Visszajött rendezte a tartozásait, aztán össszepakolta a csepp családot, beültek a VW Transporterbe, itthoni lakást kiadta bérlőnek. Ez két évvel ezelőtt történt. Most Eindhoven mellett élnek, bérelt lakásban, már beszél hollandusul, németül, angolul, mint arra mindenki. Pici lánya ugyanúgy. Ritkán néhány napra a Wizzairrel vissszanéznek a nagyszülőket megsasolni, de Mo-ra már nem jönnek lakni.
Sziszifusz
Lassan, vagy nem is olyan lassan, elmegy Magyarországból az a réteg amelyik amelyik, a gazdaság húzó erejét jelenti.
Azok az emberek emigrálnak akik akarnak és tudnak dolgozni, értéket teremteni. Ők a járulékokat és adókat külföldön fizetik ezután.
Itt maradnak az idősek, a közmunkások és azok akik csak a társadalmon csak élősködnek.
Mondhatom szép jövő előtt állunk.
Ez nagyon nagy probléma, a magyarság jövője most válik semmivé. Lehet, hogy ez a cél ?
Ezért nem zavarja Orbánt és bandáját. Csak nyomják a süket sódert a menekültekről meg Sorosról, és közben folytatják a korrupt tolvaj tevékenységet.
Eladott Ország
kolozsvaros.com/2017/04/29/de-azert-gyertek-haza-hadd-lassam-az-unokamat/
De azért gyertek haza, hadd lássam az unokámat.
Neked már jobb lesz, majd küldj sms-t, ha megérkeztetek, szia kicsim, milyen a lakás, nincs
semmi baj, megvagyok egyedül, ne aggódj, találtál már munkát, tényleg jóképű fiú, majd gyertek haza nyáron, hozd magaddal, hadd öleljem meg és hadd öleljelek meg téged, ne aggódj, majd megműtenek, csak várni kell, hosszú a várólista, de azért gyertek haza, hadd lássam az unokámat, legalább egyszer utoljára.
Eladott Ország
kolozsvaros.com/2016/07/25/hamarosan-nem-lesz-aki-a-politikusok-gyermekeinek-megtermelje-az-ingyen-tankonyvre-valot/
Hamarosan nem lesz, aki a politikusok gyermekeinek megtermelje az ingyen tankönyvre valót.
Lehetséges, hogy én egy másik Magyarországon élek – Novák Katalinhoz képest – de soha, sehol nem láttam, nem hallottam és nem is olvastam arról, hogy Magyarország népessége
folyamatosan növekedne. Javaslom Novák Katalinnak, hogy a kockás füzetben, amiben vezeti az ország népességét, ne adja hozzá a végeredményhez minden alkalommal azt a számot, amit Bakondi György honvéd mond, mert azok az emberek csak átkelnek Magyarországon, eszük ágában sincs itt maradni. Ezzel szemben nyugodtan vonjon le minden évben egy közepes városnyi embert, ugyanis ennyivel csökken a lélekszám a kivándorlásnak és a magas halálozási, alacsony születési számnak köszönhetően. Ha a kormány nem kezd el villámgyorsan valóban dolgozni a propaganda helyett, hamarosan nem lesz, aki a politikusok gyermekeinek megtermelje az ingyen tankönyvre valót.
CSOK-olom
gulyasgyula
@Eladott Ország: ...Nem szeretnélek megsérteni de csak szeretnének ""ÁTKELNI "" mert már nem kellenek a nyugatnak se úgy hogy itt ragadnak mert ha ""ló nincs szamár is jó "" Még mindig jobb jobb itt élni munka nélkül mint vissza menni a hazájukba ..
cikicakk55
@gulyasgyula: Szerintem nem fogják hosszú ideig bírni az itteni életet.Inkább haza mennek,de ami ebben az országban megy,az nekik is sok. persze addig örüljünk,ameddig így döntenek,mert ha még is csak maradni akarnának,akkor csak az erőszak lenne a megoldásuk.Mivel eszük nincs,tanulni nem akarnak,dolgozni meg annyira sem,így azt csinálják amihez értene.Elvágják a hitetlenek nyakát és felcsinálnak minden nőt aki a közelükbe kerül.
gulyasgyula
@cikicakk55: ..Nagyon jól írod ..Jó hogy vannak hozzád hasonló emberek akik józanul látják a jelenlegi állapotokat és a várható folytatást ..Kösz ..
cikicakk55
@gulyasgyula: Én is köszönöm az egyetértésed. Sajnos itt egyre ritkábban,pedig szeretem a propellert és pont azért mert független. Nem töröl ki semmit,bár melyik pártot szídják vagy dicsérik. Egyre kevesebb az értelmes vita és egyre több az ősök női tagjainak a foglalkozásáról írt vélények. Azt azért sikerült a FideSSnek elérni,hogy az ország most. már 20 fele húz,aki meg nem,annak egyenesedjen ki az EKG- ja.
F_Viktor
@gulyasgyula: @cikicakk55: Azt hallottátok, hogy minden igaz magyar családnak be kell majd fogadniuk 1-1 migráncs családot?
Mivel nem dolgoznak, nincs jövedelmük, bármelyik boltban fizetés nélkül kiszolgálhatják magukat?
Hogy minden igaz 16 éven felüli magyar lánynak kötelező teljesíteniük a muszlim férfiak kívánságait?
Hogy...

Azt tudjátok, ha putyler (avagy löle) pénzelne, akkor 1 év alatt csak valós magyar híreket felhasználva, csak picikét meghamisítva publikálva egész Európa rettegne a magyaroktól?
Mert a magyar lop, a magyar rabol, a magyar öl, a magyar nőket molesztál, a magyar baszik dolgozni...

Ezeket a híreknek csak azok hinnének, csak azok rettegne a magyartól, akik nem ismerik a magyar embert, aki nem dolgozott velük, akik nem éltek velük egy közösségben.
A többi, a beszariak pedig rettegnének. Tőletek is.
Eladott Ország
kolozsvaros.com/2016/06/27/temeto-az-orszag/
Temető az ország.
(…) Ennek a magyar népnek nemcsak vérét szívták, veséjét vették ki, de a hitét irtották ki, valahányszor megmozdult. Élére álltak díszesen, hangos szóval a megmozdult népnek az úri vezérek, a kiskirályok az apró Cézárok. Izgatták, vezették, meddő harcokba uszították, amíg csak el nem fogyott a veszedelmesen összegyűlt energia: Akkor szépen eladták az országot, a népet, s ők megint nyugodtan lakmározhattak legalább egy évszázadot.
Eladott Ország
@gulyasgyula: " Javaslom Novák Katalinnak, hogy a kockás füzetben, amiben vezeti az ország népességét, ne adja hozzá a végeredményhez minden alkalommal azt a számot, amit Bakondi György honvéd mond, mert azok az emberek csak átkelnek Magyarországon, eszük ágában sincs itt maradni." Itt a fidesz kleptokrata kormány hamis kozmetikázott sikerpropagandájára, adataira utaltam.
kolozsvaros.com/2016/05/04/a-migransoktol-megved-minket-a-kormany-de-a-kipusztulastol-ki-ved-meg/
A migránsoktól megvéd minket a kormány, de a kipusztulástól ki véd meg?
gulyasgyula
@F_Viktor: ...Nem pont így de már azt halottam állítólag Botka ötlete hogy az üresen álló //örökség -egyébb ok // házakat meg kell számolni és azokba majd lehet bevándorlókat telepíteni ..ÖTLET AZ VAN pedig MÉG NEM IS MINISZTERELNÖK ...Na ezzel is jól jár az ország ha hatalomra kerül ..
Eladott Ország
@gulyasgyula: Azt hiszed itt is maradnának a migránsok? Egy külön határvadász századot(kat) kellene felállítani az őrzésükre.
gulyasgyula
@Eladott Ország: ...Úgy legyen de attól tartok az Osztrákok sorra adnák vissza a határon átszökőket ..Néhánynak biztos sikerülne a többség kényszerből itt ragadna ..Természetesen Brüsszel előírná milyen élet körülményeket kellene biztosítani nekik ..Ami biztos jobb élet lenne mint a Magyar közmunkások élete ...Faramuci egy helyzet lenne az biztos ..
Eladott Ország
@gulyasgyula: "Migráns szinten" Brüsszel biztos előírná a béruniót, hogy ne szökdössenek egyik országból a másikra. Bizony a segélyek összege meghaladja a magyar átlagfizetést.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.