Mivel az elnök szerint még a globális felmelegedés sem létezik, lesz dolguk.

Demokratákhoz közeli civil szervezet alakult a Trump-kormány környezetvédelmi döntései elleni harcra. Az Amerikai Híd a 21. században nevű civil szervezet célja, hogy erőteljes harcot folytasson a Trump-kormányzat környezetvédelmi intézkedései, elsősorban is az Egyesült Államoknak a párizsi klímaegyezményből való kiléptetése ellen – számolt be róla az MTI.

A szervezet vezetője, Jessica Mackler, az Axios című portálnak elmondta: az is a célkitűzéseik közé tartozik, hogy minél szélesebb körben megismertessék a közvéleménnyel Donald Trump és kormányzata környezetvédelmi politikájának egészét. Ezt Jessica Mackler "veszélyes politikának" minősítette. Mint kifejtette, a klímaváltozás nem csupán környezetvédelmi, hanem gazdasági probléma is.

A szervezet honlapot nyitott, aláírásokat gyűjt és reklámhadjáratot is szervez.

A Konzervatív Intézet nevű, republikánus nézeteket, véleményeket közlő hírportál szerint a globális felmelegedés és általában a környezetvédelem a 2018-ban esedékes, úgynevezett félidős választásokon a demokraták egyik fő kampánytémája lesz. A hírportál megjegyzi azt is: a civil szervezet fő támogatója Soros György, aki a tavalyi elnökválasztáson a demokraták elnökjelöltje, Hillary Clinton kampányát 25 millió dollárral segítette. Soros mellett jelentős adományokat ajánlott fel az Amerikai Hídnak Tom Steyer, milliomos kockázatialap-kezelő bankár is, a Demokrata Párt szintén bőkezű támogatója.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Na majd akkor mégis szüksége lesz a Tramplinak Orbán szaktudására, hogyan darálja be a kritikusait!
karma1
@nezelodo: Elmeletileg jol jonne egypar orban jotanacs a trumplinak, de van az egyedul is akkora barom, hogy ugyse hallgatna ra...:o)))))
Na, asszem a Soros megint kihuzza a gyufat,...:O)))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.