A dühös tömeg beérte a 30 éves férfit, elkezdték meglincselni, majd valaki a tömegből benzint öntött rá és meggyújtotta. A családja nem tesz feljelentést. A 30 éves tolvaj még kedd éjjel lopakodott ki Bekasi városának egyik mecsetéből az erősítővel, ám a templom gondnoka észrevette, "tolvajt" kiáltott, mire többen üldözni kezdték a férfit. Két kilométeren át folyt a hajsza, majd a feldühödött tömeg beérte a menekülőt, ütlegelni kezdte, valaki pedig benzinnel leöntötte és meggyújtotta. A tolvaj a helyszínen belehalt sérüléseibe.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Equus
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Na ezt kellene átvenni...a fidesz-KDNP kormányból
egy sem maradna a parlamentben...:-)))
Equus
@volvós: Itt egy komment a HVG-ről
"Pál György • egy órája
jó szokás... meg kellene honosítani... eltartana egy darabig az össznépi szórakozás... lehetne kezdeni mindjárt a méhszarossal, aztán jöhetnének a köteles uram seggnyalói, a felcsúti törpe, a bólogatós stüszi vadász és a többiek... csak államtitkárból több, mint félszáz van és még ott vannak a helyetteseik is a miniszteri, miniszterelnöki megbízottak... jutna egy éven keresztül minden napra belőlük, főként ha a kuszaszemű MNB vezér rokonságát is belevesszük."
1magyar
Nem semmi! Ez már tényleg nem lop többé!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.