Medve támadt rá a gondozójára Európa egyik legnagyobb ragadozóparkjában.

A férfit súlyost sérülésekkel szállította kórházba egy mentőhelikopter a svédországi Orsa Rovdjursparkból, ám az életét már nem tudták megmenteni.

A 19 éves férfi pénteken egy üres medvekarámot takarított, amikor megtámadta egy barna medve, amelyik a kerítés alatt ásott magának utat. Az áldozat kilétét a rendőrség nem fedte fel, csupán annyit közöltek, hogy a medve harapása okozta sérülésekbe halt bele.

Medve marcangolta szét a gondozóját a látogatók szeme előtt

A látogatók egy csoportja a karámon belül tartózkodott, hogy megtapasztalja, milyen az állatgondozók élete. Megrázta őket az eset, ám közülük mindenki sértetlen maradt.

Az állatkertet délutánra bezárták, a kétéves medvét elaltatták.

Az Orsa Rovdjurspark Stockholmtól mintegy 330 kilométerre északnyugatra fekszik, az északi féltekén élő ragadozóknak, köztük medvéknek, farkasoknak, tigriseknek és hiúzoknak ad otthont. 

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rokker33
@1magyar: A medve nem volt éhes szerintem csak védte a területét!Nem feltétlenül azért öl egy vadállat,mert éhes az ösztöne azt parancsolta a medvének,hogy védje meg a területet ahol él!Csak azt nem értem,hogy miért altatták el??Egy vadállatról volt szó és benne van a pakliba,hogy megtámadhassa a gondozóját és most meg is tette de erről nem tehet a medve hisz csak az ösztöne hajtja!
Fradigege
"A látogatók egy csoportja a karámon belül tartózkodott, hogy megtapasztalja, milyen az állatgondozók élete."

Na, most aztán megtudták, hogy milyen az állatgondozók élete.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.